avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl

daca infintez un srl am nevie de vreo autorizatie de la primarie????
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:49, 6 Septembrie 2011
Ce obiect de activitate desfasurati?
Buna ziua,

pentru infiintare nu aveti nevoie de nicio autorizatie de la Primarie.

Avocat Costi Boncu
Da-ti mai multe detalii , cu obiectul de activitate etc
Aveti nevoie de un aviz de functionare de la primarie. Mergeti la ei si intrebati ce acte va trebuie sa depuneti la dosar si cat va costa. In principiu va va trebui copie de pe certificatul de inmatriculare, un certificat constatator de la registrul comertului, copie de pe titlul de detinere al spatiului (titlu de proprietate, contract de inchiriere sau alt ceva, dupa caz), contract cu firma de salubritate platit la zi (copie factura si chitanta).
Acesta il solicitati dupa ce v-ati infiintat firma si v-ati autorizat la registrul comertului punctul de lucru.
Ultima modificare: Marți, 6 Septembrie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre autorizarea desfasurarii exercitiului comercial. andyn67 andyn67 Buna ziua.De curand am deschis un I.I, am facut sediul acasa si am declarat punctul de lucru intr-un spatiu pe care l-am inchiriat.Dupa ce am terminat cu toate ... (vezi toată discuția)
Cumparare firma srl luciano55 luciano55 Buna seara As dorii sa imi deschid si eu un magazin mixt,unde sa vand tigari bauturi alcolice/nonalcolice fara carnuri si mezeluri! Am tot citit pr net si ... (vezi toată discuția)
Taxa viza autorizare / taxa salubritate... Cozmin.c23 Cozmin.c23 Buna ziua, Astazi am primit o frumoasa scrisoare la sediul social, de la primarie cu titlul\" aviz de inspectie fiscala\" Ma informeaza ca la data X ... (vezi toată discuția)