Astazi am primit o frumoasa scrisoare la sediul social, de la primarie cu titlul" aviz de inspectie fiscala"
Ma informeaza ca la data X trebuie sa ma prezint la ei cu o serie de documente
*impozit cladiri,impozit teren,impozit mij de transport ,taxa salubrizare...printre care si taxa viza autorizatie...
1.TAXA VIZA AUTORIZATIE.... ? ?? :O
Daca imi poate spune si mie cineva la ce se plateste aceasta taxa ?
Nu este cumva ilegala ?
Din informatiile culese am intelese ca ar fi pentru societatile care-si desfasoara activitatea de comert etc...
Mentionez ca nu desfasor nici o activitate in localitatea respectiva (unde este sediu social )
Activitatea principala a firmei este transporturi intracomunitare..(4941)
2.TAXA DE SALUBRIZARE...
Aceiasi poveste si cu taxa de salubrizare, atata timp cat societatea isi desfasoara activitatea in localitatea respectiva,de ce trebuie sa platesc aceasta taxa ?
Mentionez ca am contract de inchiriere cu o societate..in alta locatie...
Exista vre-o posibiltatea sa nu o mai platesc?
Este vorba de avizul de functionare pe care trebuie sa-l obtineti initial de la primarie si apoi sa-l prelungiti anual si pentru care se plateste o taxa pana la 31 martie pentru anul curent. Pentru a va da avizul trebuie sa depuneti la primarie printre altele si contractul cu firma de salubritate si dovada platii la zi a acestuia. Daca punctul de lucru il aveti in alta localitate si la sediul social nu desfasurati niciun fel de activitate pentru firma, mergeti la ei cu acte doveditoare si explicati-le. Oricum la dosarul pentru avizul de functionare va cere si certificat constatator de la registrul comertului si se vede acolo cum sta treaba.
Taxe locale pfa
necroob
Buna ziua,
Am primit de la primarie o scrisoare prin care mi se percep niste taxe:
- Taxa Reclama si Publicitate (13.12.2017) - 35 lei
- Taxa ... (vezi toată discuția)