avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatia de funcționare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatia de funcționare

Bună. Pentru o firmă de transport cod caen 4941, care nu isi desfasoară activitatea la sediu, este necesară autorizatia de functionare de la primărie? Multumesc
Autorizatia de functionare de la primarie este obligatorie. Aceasta autorizatie o puteti obtine numai dupa ce obtineti celelalte autorizatii cerute de lege pentru firma dvs.
Trebuie sa va regasiti in evidenta primariei la taxe si impozite.
Eu desfasor activitate la terți, nu la sediu. Pentru ce sa ma autorizeze? Iar conform OG 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață, anexa 3, codul caen 4941- transportul rutier de marfuri, nu se află in lista societatilor care sunt obligate să detina autorizatie de funcționare.
Inregistrarea la primarie e una, autorizarea e alta cred eu.
Inca nu sunt convins. Multumesc oricum.
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert ambulant cu butelii ( gaz imbuteliat ) 12254 12254 conf. cod CAEN 4778 este necesar obtinerea autorizatiei de functionare de la primaria pe a carei raza administrativ teritoriala efectuez acte de comert cu ... (vezi toată discuția)
Administratie total3r total3r va rog un sfat in urmatoarea problema:am primit de la primarie o adresa prin care in urma unei hotarari de consiliu trebuie sa obtin un acord de functionare pt ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! pentru codul caen 9312, activități cluburilor sportive, ... lunguemi lunguemi Bună ziua! Pentru codul caen 9312, activități cluburilor sportive, am citit pe site-ul caen.ro ca nu este nevoie de autorizație de funcționare de la ... (vezi toată discuția)