avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL suspendat si neacceptat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL suspendat si neacceptat

Buna ziua
In 2004 cind eram student am infiintat un SRL, dar nu am desfasurat nici o activitate din lipsa de capital. Pina in toamna lui 2009 am depus declaratiile 100 si 300 la 3 luni, chiar am si platit taxa pe firma pusa de boculet , dar in acea toamna am suspendat firma la registru comertului ca ma usca taxa aia stupida. Am depus si hirtii la finante sa imi suspende depunerea declaratiilor si mi-am incercat norocul afara. Dupa 1 luna si jumatate vine raspuns de la finante ca nu imi suspenda depunerea declaratiilor pe motiv ca nu am o declaratie depusa de prin 2004, si ca dupa ce depun acea declaratie sa refac iar dosarul si sa revin cu o noua cerere … si sa depun si declaratia cu care am ramas restant pina mi-au dat raspuns.
Din acel moment firma a fost practic abandonata. Nu am mai mai dat curs nici unei cereri de la finante –oricum nu eram in tara. Deci nu am mai depus nimic, a expirat contractul de comodat pt sediu. Pot surveni probleme din aceasta cauza? Firma se va inchide din oficiu dupa terminarea suspendarii?

Acum m-am intors in tara si vreau sa-mi fac PFA pt niste fonduri europene. Ma afecteaza cu ceva ca am abandonat acea firma?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:56, 8 Septembrie 2011
Nu va afecteaza, dar dc tot va duceti pt PFA la Reg Com va puteti interesa si de situatia SRL-ului dvs
Nu se radiaza decat dc nu ati depus bilantul pe ultimii 3 ani.
nicolae_dana a scris:

Nu va afecteaza, dar dc tot va duceti pt PFA la Reg Com va puteti interesa si de situatia SRL-ului dvs
Nu se radiaza decat dc nu ati depus bilantul pe ultimii 3 ani.

Pe cei de la Reg Com nu ia interesat niciodata de problemele de la Finante- declaratii, taxe etc. La Finante ma intereseaza daca voi avea probleme dupa ce voi fi PFA
S-ar putea sa-i intereseze si pe cei de la registru daca aveti probleme la finante, respectiv daca aveti fapte inscrise in cazierul fiscal. Daca nu ati depus declaratiile care se impun la finante, cu siguranta sunteti inactiv fiscal si s-ar putea sa aveti un anume disconfort la inregistrarea PFA-ului sau II-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-declaratii de depus pt. societate fara activitate mihaela3102 mihaela3102 Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc: 1. pentru o societate comerciala fara activitate infiintata anul trecut, purtatoare de tva (nu are activitatea ... (vezi toată discuția)
Societate suspendata Cornelia Cavaler Cornelia Cavaler Buna seara, Ce declaratii mai depune o societate suspendata? (vezi toată discuția)
Srl- activitate suspendata numai la finante, nedepus bilant 2007 la reg com iulia_400 iulia_400 buna, am o problema si nici contabilul nu ma poate lamuri. am un srl neplatitor de tva, cu 2 actionari , infiintata in 2006. am depus documentele fiscale la ... (vezi toată discuția)