avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract cu un club de fotbal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract cu un club de fotbal

joc fotbal la o echipa si eu nu mai vreau sa continui ,dar daca nu ma duc la antrenament antrenorul tot zice ca ma poate da in judecata patronu...eu am contract semnat cu ei......e adevarat ma poate da in judecata daca nu ma duc la anternament???
Cel mai recent răspuns: neroboss90 , utilizator 20:09, 13 Decembrie 2010
Decizia de a nu mai continua iti apartine insa trebuie sa evaluezi obligatiile contractuale ce decurg din reziliere.
In contract sant inscrise drepturi si obligatii pe care si tu si patronul trebuie sa le respectati.
Da, va poate da in judecata pentru nerespectarea clauzelor contractuale. Iar in baza Regulamentului Intern va poate sanctiona pentru neprezentarea la antrenamente.
FAC fotbal de 10 ani sunt la un club din liga 1 romania.....am contract , salariu, am tot.....nu am mai fost platit de 3 luni de zile deoarece am ajuns la un acord cu clubu sami caut alta echipa ,,,,timp de 3 luni miam cautat echipa miam gasit da nu vor sa ma lase la echipa respectiva .....si in timpu asta nu am fost platit (salariu de la club),credeti ca pot sa depun memoriu????sa reziliez contractu cu clubu ca nu mau platit de 3 luni ????ce credeti astept un raspuns.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract jucator fotbal de 8 ani Anca0807 Anca0807 Buna ziua! Copilul are 8 ani si joca la o echipa de fotbal si recent antrenorul a impus ca doar daca semnam contractul copilul va continua la aceasta echipa. ... (vezi toată discuția)
Vreau sa pun bazele unei echipe de fotbal pe club sportiv. bob02008 bob02008 Buna ziua. Vreau sa pun bazele unei echipe de fotbal. Vreau sa înființeze o asociație Club Sportiv eu , tatal meu și încă un prieten. Ex: ... (vezi toată discuția)
Conditii de transfer: jucator fotbal, copil cu varsta de 10 ani papi2002 papi2002 cum pot sa il transfer pe baiatul meu la alta echipa de fotbal (el are 10 ani )si e legitimat de 1 an si 7 luni daca clubul sportul studentesc nu ii da ... (vezi toată discuția)