avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Conditii de transfer: jucator fotbal, copil cu varsta ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Conditii de transfer: jucator fotbal, copil cu varsta de 10 ani

cum pot sa il transfer pe baiatul meu la alta echipa de fotbal (el are 10 ani
)si e legitimat de 1 an si 7 luni daca clubul sportul studentesc nu ii da voie.copilul nici nu mai vrea sa auda de antrenor si de acest club.nu ii dau voie pt ca il considera foarte bun.aici l-au terminat psihic.dupa turnee castigate il faceau de comanda.nici situatia financiara nu ne mai permite sa il sustinem la sportul studentesc unde platesti totde la teren turnee,jocurile din campionat,echipament.unde vrea copilul sa joace este totul gratis.prin memoriu nu rezolv nimic .nu se dau chitante pt tot ce platim
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 18:05, 28 Martie 2012
Ati semnat vreun contract cu acel club de fotabal?
puteti scapa de acel contract daca nu este respectat. stiu un parinte care a invocat un articol din regulamentul de fotbal parca , articol care prevedea o indemnizatie de efort la copii de pana la 16 ani. cand a cerut sa i se dea copilului acea indemnizatie de efort au semnat actele prin care se putea transfera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu cu o scoala de fotbal Cojoc Cojoc Am un baiat de 14 ani, legitimat la un club de fotbal de juniori. E membru in acest club de aproape 6 ani. S-a platit o cotizatie de membru, in fiecare luna, ... (vezi toată discuția)
Băiețelul meu în vârstă de 13 ani a fost legitimat la un ... sandutudorache sandutudorache Băiețelul meu în vârstă de 13 ani a fost legitimat la un club de baschet dar din cauza programului scolar nu putea ajunge la orele de antrenament . Acum ... (vezi toată discuția)
Legitimatie club fotbal tilvarionut tilvarionut Buna ziua! Imi cer scuze daca am postat in sectiunea gresita, insa nu stiu exact unde s-ar incadra mai bine acest subiect. Un jucator de 12 ani este ... (vezi toată discuția)