avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Litigiu cu o scoala de fotbal
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Litigiu cu o scoala de fotbal

Am un baiat de 14 ani, legitimat la un club de fotbal de juniori. E membru in acest club de aproape 6 ani. S-a platit o cotizatie de membru, in fiecare luna, timp de 5 ani si jumatate. In ultimele 6 luni nu s-a mai platit cotizatia. Am primit chitante doar in primul an. Ulterior chitantele nu s-au mai eliberat. Nu am pastrat nici o chitanta . In acest moment, din cauza comportamentului ecxtrem de dur si umilitor al antrenorului, copilul nu mai vrea sa continue la acest club . Este dorit de mai multe cluburi din oras dar clubul lui nu ii acorda transferul. As dori sa-mi explice cineva caile de atac pentru fortarea transferului. Mentionez ca la sfatul unui alt antrenor, am incercat sa depun o cerere la club , in care solicitam eliberarea unui extras din registrul contabil cu contributiile fiului meu catre club. Dupa o asteptare de peste o ora cererea mi-a fost returnata si presedintele clubului a refuzat sa o inregistreze. Multumesc
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2014
Cojoc, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 23:50, 24 Ianuarie 2014
Trebuie sa cititi cu atentie regulamentul de organizare si functionare al clubului. Tind sa cred ca nu mai este legitimat la acel club, din cauza nefrecventarii. Daca este asa, nu vi se poate da transferul, intrucat fiul dv. nu mai apartine de acel club.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legitimatie club fotbal tilvarionut tilvarionut Buna ziua! Imi cer scuze daca am postat in sectiunea gresita, insa nu stiu exact unde s-ar incadra mai bine acest subiect. Un jucator de 12 ani este ... (vezi toată discuția)
Conditii de transfer: jucator fotbal, copil cu varsta de 10 ani papi2002 papi2002 cum pot sa il transfer pe baiatul meu la alta echipa de fotbal (el are 10 ani )si e legitimat de 1 an si 7 luni daca clubul sportul studentesc nu ii da ... (vezi toată discuția)
Protejarea tinerilor sportivi la diferite competitii ilea_mircea ilea_mircea Fiul meu practică fotbal la nivel de copii, nefiind in acest moment legitimat la club, din cauza varstei prea fragede (9 ani). In aceste zile trebuie sa ... (vezi toată discuția)