Am un baiat de 14 ani, legitimat la un club de fotbal de juniori. E membru in acest club de aproape 6 ani. S-a platit o cotizatie de membru, in fiecare luna, timp de 5 ani si jumatate. In ultimele 6 luni nu s-a mai platit cotizatia. Am primit chitante doar in primul an. Ulterior chitantele nu s-au mai eliberat. Nu am pastrat nici o chitanta . In acest moment, din cauza comportamentului ecxtrem de dur si umilitor al antrenorului, copilul nu mai vrea sa continue la acest club . Este dorit de mai multe cluburi din oras dar clubul lui nu ii acorda transferul. As dori sa-mi explice cineva caile de atac pentru fortarea transferului. Mentionez ca la sfatul unui alt antrenor, am incercat sa depun o cerere la club , in care solicitam eliberarea unui extras din registrul contabil cu contributiile fiului meu catre club. Dupa o asteptare de peste o ora cererea mi-a fost returnata si presedintele clubului a refuzat sa o inregistreze. Multumesc
Trebuie sa cititi cu atentie regulamentul de organizare si functionare al clubului. Tind sa cred ca nu mai este legitimat la acel club, din cauza nefrecventarii. Daca este asa, nu vi se poate da transferul, intrucat fiul dv. nu mai apartine de acel club.