SUNT FUNCTIONAR PUBLIC,RESPECTIV SEF BIROU IMPOZITE SI TAXE LOCALE INTR/O PRIMARIE. AM ABSOLVIT FACULTATEA IN ANUL 2004. AM FOST INCADRATA PE FUNCTIA DE EXECUTIE CORESPUNZATOARE.
IN ANUL 2006 AM ABOLVIT CURSURILE DE MASTER.
IN ANUL 2007 AM PROMOVAT, TRECAND PE INSPECTOR PRINCIPAL TREAPTA I.
IN ANUL 2008 AM PARTICIPAT LA CONCURSUL PENTRU SEF BIROU I.T.L.
SALARIUL IL AM SI ACUM PE CEL DE INSPECTOR PRINCIPAL I LA CARE S/A ADAUGAT SPORUL DE CONDUCERE DE 25% + SPORUL DE VECHIME.
PROBLEMA MEA ESTE URMATOAREA> SUNT INCADRATA SEF BIROU I,DAR SALARIZATA CA INSPECTOR PRINCIPAL I +SPORUL DE CONDUCERE.
DACA NU SE FACE SALARIZAREA CF. INCADRARII ESTE NORMAL SA RAMAN PE FUNCTIA DE EXECUTIE( LA CARE SE APLICA SPORUL DE CONDUCERE) PANA LA DANCI BATRANETI , IAR CEI DIN SUBORDINEA MEA , CARE SUNT PE FUNCTIE DE EXECUTIE SA PROMOVEZE , IN CONDITIILE LEGII?
Da, vor promova, dar vor avea salariul (pe hartie deocamdata) corespunzator grilei de salarizare, iar dv. beneficiati de sporul de conducere de 25% , ca doar suntei sef birou.:thumbup:
E normal sa fiti principal 1, doar nu vroiati ca odata cu numirea pe post de sef sa va incadreze direct superior 1, adica cel mai mare salariu. Cu timpul o sa fiti promovata. Si apoi oricum beneficiati de sporul de conducere de 25%, care va departajeaza de ceilalti. Doar nu vreti ca in 6-7 ani de la absolvirea studiilor superioare sa fiti la maximum. Eu fiind mai vechi in functie va spun ca pe vremea mea se astepta si 4-5 ani pana la o promovare in grad, acum toti tinerii se vad peste noapte la salariul maxim. Desigur trebuie sa aveti o discutie cu cei de la Resurse Umane care vor trebui sa prevada in anul urmator, desi nu stiu daca nu cumva termenul era pana in august,in statul de functii postul de superior, pe care sa va promoveze pe dvs.
Institutia ar fi trebuit sa aiba prevazut in statul de functii aprobat nivelul de salarizare pentru fiecare functie de conducere ( salariul de baza de la functia de inspector/consilier, gradul functiei respective - principal, superior si treapta de salarizare - 3,2,1).
Intrebati care era nivelul de salarizare pentru respectiva functie de conducere.
Ma cam indoiesc sa fi fost de la gradul principal... de obicei sunt la superior, si chiar la treapta de salarizare 1, in functie de ordonatorul de credite.
Scuze daca par obraznica pentru cineva,dar as dori sa atentionez ca nu sunt foarte tanara si lucrez in acest domeniu de 24 de ani.
Si apoi nu cred ca este o problema daca cei tineri vor sa promoveze mai repede, daca sunt buni si merita , de ce nu?
Sa astepte pana la batranete , asa cum s-a mostenit sistemul bugetar, unde sunt incadrati cei vechi si "nepriceputi"< nu toti> , ca doar este incadrat la stat si nu poti vorbi nimic ca "zbori", sau mai bine sa fie tineri , buni si sa promoveze mai rpd?
Ok In acest caz vorbiti cu cei de la resurse umane si sigur veti gasi intelegere ca la prima promovare sa va aiba in vedere. Oricum veti da concurs si veti confirma afirmatiile. Succes!:)