avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Procedura executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Procedura executare silita

In cazul unui imprumut la banca care nu a fost onorat, in ce consta procedura de executare silita initiata de o firma de recuperare creante in situatia in care persoana este divortata si nu are bunuri pe numele lui?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:41, 6 Septembrie 2011
Cu scopul recuperarii debitului,firma de recuperare va desfasura toate demersurile pentru executarea silita asupra bunurilor mobile,imobile ,inclusiv drepturi salariale ale debitorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita de firma de recuperare cristina001 cristina001 Am si eu nevoie de ajutor Am un credit la o banca,l-am achitat 2 ani,am ramas fara loc de munca si nu am mai putut achita,as vrea dar nu pot acum.Banca la ... (vezi toată discuția)
Executare silita nagybela nagybela Buna ziua, Cand se termina o executare silita daca persoana sau firma nu are nimic pe numele lui cu stima, (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale neachitat Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Cat timp urmareste banca un credit de nevoi personale neachitat si ,,scos in afara bilantului\"?dupa 3 ani de la aceasta comunicare daca obtin o mostenire ce ... (vezi toată discuția)