avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa radio tv
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa radio tv

Ce se poate face ca sa nu mai apara pe factura de curent taxa radio tv? Societatea nu detine nici unul din aceste aparate.
Cel mai recent răspuns: lloryshyka , utilizator 07:31, 7 Septembrie 2011
Mergi la sediul electrica si completezi o cerere de scutire taxa radio tv,aceasta cerere va trebui sa o renoiesti dupa trecere a 12luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv dragos_m_olteanu dragos_m_olteanu Buna ziua, Cum pot proceda sa nu mai platesc Taxa radio-tv pentru posturile publice ? Consider aceasta taxa aberanta in conditiile in care sunt abonat la unul ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv- sediul social al firmei este acelasi cu domiciliul administratorului ddianna ddianna Buna ziua, Societate cu raspunderel limitata, are sediul social declarat la aceeasi adresa cu domiciliul administratorului. A primit adresa , sa achite taxa ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv pt. persoane fizice. ion08 ion08 Buna ziua ! Doresc sa stiu o modalitate de a nu mai plati taxa radio-tv pe factura de energie electrica, in conditiile in care eu am un contract la ... (vezi toată discuția)