avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta de divort definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta de divort definitiva si irevocabila

Unde trebuie supervizata o sentinta de divort definitiva si irevocabila, pronuntata de Tribunalul Timis, pentru a ma putea recasatori in RA Egipt?
Cel mai recent răspuns: ContSters220718 , utilizator 05:17, 7 Septembrie 2011
Nu stiu ce intelegeti prin supervizata. Pentru a va casatori in Egipt probabil ca veti avea nevoie de hotararea definitiva si irevocabila APOSTILATA la Tribunalul Timis. Pe langa acest document probabil ca veti avea nevoie si de certificat de celibat (se elibereaza la Starea Civila).
la Ministerul af,externe,
trebuie tradusa si apostila+ certific de nastere tradus,legalizat
casa de piatra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte cetatean roman pentru casatoria in ue tama tama buna ziua. vreau sa ma casatoresc cu un cetatean italian ce acte imi trebuiesc din tara si de unde le pot lua? casatoria va fi in italia. trebuiesc apostile? ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru casatorie cu un cetatean egiptean anamarya anamarya Buna dimineata.Va rog, imi puteti spune ce acte imi trebuiesc pentru a ma castori cu un cetatean din Egipt.Am inteles ca am nevoie de un act scris in engleza ... (vezi toată discuția)
Acte necesare casatorie germania sce76 sce76 Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Un prieten al meu, acum cetatean german, casatorit in Ro, a divortat(el a cerut desfacerea casatoriei, la Tribunalul Brasov,) ... (vezi toată discuția)