Daca o familie,are datorii la intretinere,presedintele de asociatie,al blocului respectiv,are dreptul sa opreasca acestei familii,furnizarea de apa calda si caldura?
Deoarece,chiar s-a intimplat asa ceva,in blocul care locuiesc si eu..
Va multumesc!
Actiunea de intreruperea furnizarii utilitatilor unui proprietar care din diverse motive are debite destul de mari la asociatie, face parte din actiunile pe care "asociatia" le are la indemana pentru ca cel putin stopeaza/limiteaza debitul pe care cineva il creeaza din motive obiective sau subiective. Actiunea se face numai in urma unei decizii a com. executiv sau chiar a AG a proprietarilor - de obicei acolo unde conditiile tehnice sunt favorabile (noi am efectuat intreruperea furnizarii AR unui proprietar situat la etajul 10, cu acordul prop. de la et. 9). Actiunea se poate face si acolo unde proprietarul nu prezinta in mod repetat consumurile la asociatie, chiar daca i se fac reparizari in pausal - daca oricum acesta nu si le achita...
Dl. proprietaru citeste prea multe carti de drept, asa ca ii dau dreptate cand mai da cu stangu'n dreptu' pe-aici...
Am apreciat postarea doamnei Baicoianu Simona. Stie dansa ceva!