avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intreruperea temporara de munca ce repercursiuni are?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intreruperea temporara de munca ce repercursiuni are?

Buna ziua! Va rog sa-mi spuenti ce repercursiuni are intreruperea temporara de munca, adica as dori sa demisionez de la firma la care lucrez si sa ma angajez la o alte firma, insa voi avea o intrerupere de 5 zile lucratoare. Am auzit ca sunt repercursiuni la pensie, vechime in munca... Imi puteti explica va rog? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: biasro , utilizator 14:56, 8 Septembrie 2011
atunci pune-ti demisia in asa fel incat ultima zi de munca la A sa fie urmata de prima zi de munca la B.
asta stiam, insa vreau sa stiu ce repercursiuni are intreruperea de munca.. vreau cateva zile libere inainte sa ma duc la noul loc de munca si vreau sa stiu dezavantajele acestei decizii
Acele 5 zile nu sunt considerate stagiu de cotizare la pensie , la somaj ....
multumesc freelis! de la resurse umane mi-au spus ca intreruperea afecteaza atunci cand se va calcula vechimea in munca la pensie...dar banuiesc ca fiind vorba de doar 5 zile nu este asa de grav.... sper .....ca in Romania totul este posibil .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interuperea intre doua contracte de munca doriacristina doriacristina Buna ziua As dori sa va solicit niste informatii cu privire la ceea ce inseamna intreruperea intre 2 contracte de munca. Asa numita: intrerupere in carnetul ... (vezi toată discuția)
Continuitate in campul muncii Gabrielllla Gabrielllla Buna ziua! Mi-am gasit alt loc de munca si mi-am dat demisia de la actualul loc de munca. Acum sunt in preaviz, care expira la data de 16 mai 2014. ... (vezi toată discuția)
Pauza intre locuri de munca Subiect nr.1 Subiect nr.1 Buna ziua, Revin cu o intrebare, care s-a mai postat, dar nu imi e clar. Voi inceta activitatea la actualul loc de munca, perioada de preaviz este cu acordul ... (vezi toată discuția)