avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere inexistenta a masini
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere inexistenta a masini

Buna ziua!Am vandut o dacie 1310 pentru programul rabla...Cel caruia am vandut-o a dus-o la distrus, a primit certificatul de distrugere urmand sa mearga la politie pentru radiere.Aici s-a constatat faptul ca masina e radiata din anul 2004.
Subliniez faptul ca eu am circulat cu masina respectiva pana in anul 2008.Cum e posibil asa ceva??Ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:08, 7 Septembrie 2011
(Tot e bine ca nu ati fost depistat in trafic circuland cu masina neinmatriculata).
Daca v-ati dus s-o radiati,e radiata din circulatia, masina e predata , ce anume vreti sa faceti ?
Daca autoturismul figureaza ca radiat in anul 2004,ulterior acestei date nu mai pot fi solicitate modificari in evidente pentru respectivul autoturism
Verificati cu atentie perioada 2004 -2008 pentru ca daca se sustine ca in 2004 a fost radiat autoturismul,pe cale de consecinta in perioada 2004-2008 inseamna ca asupra autoturismului nu s-a efectuat nicio verificare ITP,ori inspectiile se realizeaza din 2 in 2 ani
Pana in 2008 ati achitat anual obligatiile aferente autoturism la buget?
Masina e distrusa...cu certificatul de distrugere trebuia sa mearga sa o radieze...neputand face asta..tichetul e pierdut..taxele le-am platit...itp in perioada 2004-2008 e facut...(daca nu ma insel imi expira in 2009/8..nu mai retin exact).
Nustiu cum sa dovedesc..faptul ca nu am radiat-o.
In baza de date a politiei trebuie sa existe motivul radierii.
Contactati personal serviciul evidenta auto detaliati situatia,probati cu documente ca ulterior anului 2004 autoturismul a existat in fapt,a fost supus inspectiilor tehnice periodice ,au fost achitatea obligatiile financiare aferente
Conditionat de concluziile serviciului evidenta auto,urmeaza sa hotarariti necesitatea altor demersuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca radiez autoturismul la cerere mai platesc impozit? GABRI_EL GABRI_EL Doresc sa radiez propriul autoturism, deoarece fiscul imi cere sa platesc 4000 lei pe an deoarece are capacitatea prea mare si e de lux, cu toate ca este din ... (vezi toată discuția)
Radiere fara acte mascool mascool Buna seara. In anul 2008, am vandut un autoturism dacia 1310. Vandut este impropiu zis(nu avem act de vanzare/cumparare) dar la notar am semnat o procura prin ... (vezi toată discuția)
Domeniu auto mihaita77 mihaita77 am vandut un autoturism in 2007 persoana nu a trecut mas pe el amanand de la o zi la alta apoi a vanduto mai departe cel din urma a distrus apoi a duso la ... (vezi toată discuția)