avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... e obligatorie rebransarea?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

e obligatorie rebransarea?

Locuiesc la bloc si sunt debransata de la sistemul de incalzire centrala. Nu am nici centrala termica proprie si nici posibilitatea financiara de a instala.
Daca nu ma rebransez,ce consecinte pot avea? Asociatia de proprietari ma ameninta ca voi plati caldura chiar daca nu beneficiez de incalzire centrala.
Cel mai recent răspuns: sorina_m , utilizator 00:49, 2 Septembrie 2008
sorina_m a scris:

Locuiesc la bloc si sunt debransata de la sistemul de incalzire centrala. Nu am nici centrala termica proprie si nici posibilitatea financiara de a instala.
Daca nu ma rebransez,ce consecinte pot avea? Asociatia de proprietari ma ameninta ca voi plati caldura chiar daca nu beneficiez de incalzire centrala.
veti plati numai caldura pe partile comune: caloriferele de la birourile asociatiei, casa scarii, pierderile din subsolurisi pt tevile care trec prin apartamentul dvs, acestea furnizindu-va si dvs caldura.
nu au cum sa va oblige sa va rebransati. solicitati asociatiei actul normativ in baza carora sinteti obligata sa va rebransati si reveniti dupa aceea. nu cred ca au ce sa va arate, din cunostintele mele neexistind asa ceva.;)
E dreptul dumneavoastra de a alege , nu va poate obliga nimeni sa va bransati , asta e o aberatie din partea conducerii asociatiei de proprietari , spunetile sa citeasca legea dupa care functioneaza asociatiile si nu sa conduca asociatia dupa ureche. Va sfatuiesc sa cititi ,pentru a fii in cunostinta de cauza ,Legea Nr. 230/2007 privind infiintarea , organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari , hotarirea nr. 1588/2007 .,o gasiti pe internet la adresa www.DreptOnline.ro. =D>
Va multumesc frumos pentru raspunsuri! :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pierderilor de caldura atomis atomis Eu m-am debransat de la caldura, de vreo 2 ierni, si am tot platit nu stiu ce pierderi de caldura, ba pe scara, ba din apartament, dar tin sa sublinie ca pe ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuielilor de intretinere pentru tevi cristeadan2000 cristeadan2000 Locuiesc la etajul 3 al unui bloc de 4 etaje si am centrala termica. Locatarii de deasupra mea (et 4) au si ei centrala termica. Tevile retelei de termoficare ... (vezi toată discuția)
Debransare radet bucuresti macmac macmac Suntem asociatie de scara. Avem contorizare pe scara la apa calda si caldura. Prin aceasta RADET spune ca obligatiile sale privind inlocuiri sau reparatii ... (vezi toată discuția)