avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stagiu de cotizare si adeverinta de la casa de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stagiu de cotizare si adeverinta de la casa de asigurari

Buna ziua,
Numele meu este Daniela si as dori sa aflu si eu cum trebuie sa procedez pentru eliberarea stagiului de cotizare de la Casa de Pensii Sibiu, (in conditiile in care eu locuiesc in Titu, jud. Dambovita) si de asemeni a unei adeverinte de la casa de asigurari Sibiu. Mentionez ca firma pentru care am lucrat are punctul de lucru in Bucuresti si sediul in Sibiu dar ei nu doresc sau nu pot sa ma ajute in aceasta problema. Mentionez de asemeni ca sunt in perioada de lauzie si actele imi sunt necesare pentru depunerea dosarului indemnizatiei de postnatal.
Si o alta intrebare este aceea daca alocatia copilului de 42 ron se primeste din prima luna de viata sau dupa 2 ani, din momentul in care nu mai primeste cei 200 ron. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si postnatal ContSters137674 ContSters137674 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie: Angajatorul meu are sediul in judetul Dambovita. Eu am buletinul in Bucuresti si medicul ... (vezi toată discuția)
Valoarea indemnizatiei concediului de maternitate (prenatal si postnatal) utilizator321 utilizator321 Buna ziua, Daca o gravida este angajata cu fractie de norma de 2h, si are un salariu brut de 245 ron pe luna, cum se calculeaza indemnizatia pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate tina1990 tina1990 eu anul trecut am terminat facultatea,am intrat in somaj,dupa care am ramas insarcinata,in luna ianuarie anul acesta ca sa ma pot incadra in cele 126 de zile ... (vezi toată discuția)