avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL NOU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL NOU

Buna seara,
Am reusit sa instalez noul Revisal si sa actualizez datele (cu salar,etc...). Am facut si o suspendare contract ptr. crestere copil 2 ani , iar apoi am generat registru, am salvat si transmis online. Dupa transmitere am incercat sa vad daca datele s-au preluat corect, insa la raport preluari nu imi apare suspendarea operata ci contractul activ al respectivului salariat...
Ce e de facut?
Multumesc,
C.Andrei
Cel mai recent răspuns: Camico , utilizator 09:27, 8 Septembrie 2011
Buna seara,
Sunt frecvente astfel de probleme...
Nu va faceti probleme..
Daca totusi credeti ca au aparut erori substantiale,,,e bine sa va adresati cu sesizare la ITM.
Toate bune...
Multumesc de raspuns. Se va corecta eroarea de la sine sau va trebui sa transmit din nou?
asteptati o perioada..
cateva zile...
pot fi erori in sistem...
;)
ok!
O seara buna!
Camico a scris:

Buna seara,
Am reusit sa instalez noul Revisal si sa actualizez datele (cu salar,etc...). Am facut si o suspendare contract ptr. crestere copil 2 ani , iar apoi am generat registru, am salvat si transmis online. Dupa transmitere am incercat sa vad daca datele s-au preluat corect, insa la raport preluari nu imi apare suspendarea operata ci contractul activ al respectivului salariat...
Ce e de facut?
Multumesc,
C.Andrei

Mergeti pe raport per salariat si vedeti ce apare ....

Alte discuții în legătură

Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Revisal nou-suspendari si vizualizare registru maragl maragl Buna ziua . Caut lamuriri pentru doua aspecte legate de noul Revisal : 1. Am introdus suspendari ale CIM in termen de 20 de zile lucratoare de la data ... (vezi toată discuția)
Revisal nou cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va rog mult de tot un raspuns cat mai URGENT: - 1. Am trimis la ITM revisalul cel nou pentru 3 firme, dar cand dau sa vad daca am trimis ceva, ... (vezi toată discuția)