avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL NOU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL NOU

Buna ziua,
Va rog mult de tot un raspuns cat mai URGENT:
- 1. Am trimis la ITM revisalul cel nou pentru 3 firme, dar cand dau sa vad daca am trimis ceva, mergand pe RAPORT PRELUARI, nu imi apare nimic, imi arata undeva in dreapta ceva de genul ,,nu exista inregistrari de vizualizat''. Ce pot face? Unde pot sa vad daca am trimis sau au primit cei de la ITM?
- 2. O alta problema: incerc sa transmit rev. nou ptr. o alta firma si imi apare mesajul:,,Autentificarea a esuat. Va rugam sa corectati erorile si sa incercati din nou. Numele de utilizator sau parola furnizate sunt incorecte''. Ce se poate face in situatia data?
Va multumesc mult de tot!URGENT................. Trebuie sa trimit la ITM incetari si contracte noi pe revisalul nou.
Cel mai recent răspuns: cioc natalia , utilizator 15:22, 28 Septembrie 2011
Eu am fost personal la ITM si de fiecare data cand imi dadeau o parola pentru revisalul nou, aceasta nu mergea. Le-am comunicat acest lucru si au zis ca vor tirmite problema la Bucuresti, dupa care ma vor suna. Pana acum nu m-au sunat. Solutia este depunerea revisalului direct la ITM pe stik sau discheta, cu adresa de inaintare tip. Eu asa am facut si l-au luat.
Va multumesc mult, dar in prima situatie - sa vad daca am trimis la ITM si acestia au primit? Pentru ca dau mereu la Preluare registru si nu imi apare nimic.
Vreau sa va multumesc mult pentru raspunsuri. Am vorbit cu cei de la ITM si mi-au spus ca imi trebuie o alta parola - referitor la problema 2. Iar pentru problema 1: am transmis din nou la ITM registrul, iar la Raport preluari mi-a aparut codul de incarcare.
Sper sa nu intampinati asemenea probleme, si poate aceste raspunsuri va pot fi de folos.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare firma-revisal suciugeorgeta suciugeorgeta Am preluat de curand o firma noua cu 10 angajati,cum ar trebui sa procedez cu revisalul? Eu am facut in felul urmator:am scos de la itm o noua parola ,am ... (vezi toată discuția)
Revisal nou Camico Camico Buna seara, Am reusit sa instalez noul Revisal si sa actualizez datele (cu salar,etc...). Am facut si o suspendare contract ptr. crestere copil 2 ani , iar ... (vezi toată discuția)
Revisal ionita1 ionita1 Buna ziua,, Am si eu o mare nedumerire legat despre fisiere care nu au fost validate in revisal.. Cine cum pot face eu dovada ca acele fisiere au fost ... (vezi toată discuția)