avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Zile de concediu platite?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Zile de concediu platite?

Buna ziua!
Pe 24 august mi-am dat demisia din functia publica de referent (operator rol) fara a fi efectuat o zi de concediu. Intrebarea e: zilele de concediu aferente perioadei lucrate imi vor fi platite?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 20:21, 7 Septembrie 2011
in mod sigur, este dreptul dv. iar daca nu (va vor plati zilele de concediu) ii puteti actiona in instanta...
Cu stima,
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2011
sebastian-barbulescu, utilizator
Da, se vor plati zilele de concediu neefectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare in bani a concediului de odihna mariusbratfalean mariusbratfalean Am un angajat care doreste incetarea contractului de munca prin demisie, cu acordul partilor. Am fost de acord. Acum imi solicita plata concediului de odihna ... (vezi toată discuția)
Demisie-preaviz / concediu-odihna? Dorky Dorky Lucrez in institutie publica pe perioada determinata cu statutul de persoana contractuala si nu de functionar. Contractul e incheiat anul trecut cu vechiul cod ... (vezi toată discuția)
Demisia si zilele de concediu izabelaelena izabelaelena Buna seara! Cand inceteaza contractul de munca se calculeaza zilele de concediu efectuate in anul in curs sau in toata perioada lucrata? Exemplu concret: mi-am ... (vezi toată discuția)