avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... persoana desemnata ARR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

persoana desemnata ARR

persoana desemnata A RR pentru conducerea activitatii de transport trebuie sa fie angajata unitatii cu norma intreaga(cu jumatate de norma) sau exista posibilitatea externalizarii serviciului??????
Cel mai recent răspuns: Alina Tabara , Consilier juridic 12:00, 9 Septembrie 2011
Trebuie sa fie angajata ( L 102/2006) fara a preciza norma, desi in textul legii se face precizarea ca aceasta sa se ocupe efectiv si permanent de activitatea de transport !
multumesc,
la momentul cand am pus intrebarea nu gasisem ORDINul nr. 1.892 din 17 octombrie 2006 (*actualizat*), in care am gasit prevederea expresa in ART. 6(3) In aceeasi perioada, persoana desemnata sa conduca permanent si efectiv activitatea de transport rutier poate indeplini aceasta functie numai la un singur operator de transport rutier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoaná desemnatá hutuleacnicolaidaniel hutuleacnicolaidaniel Am infiintat o firmá nouá de transport intern si international cu un singur camion. Sînt obligat sá angajez persoaná desemnatá cu norma intreagá sau pot ... (vezi toată discuția)
Coordonator transport lili_lorint lili_lorint Buna ziua. Puteti sa imi spuneti daca o persoana fizica poate fi angajată part time in functia de coordonator transport? (vezi toată discuția)
Licenta transport! Adrian46 Adrian46 Buna seara, Am infiintat o firma de transport si pentru a scoate licentele de transport trebuie neaparat o persoana angajata din firma? sau exista persoane ... (vezi toată discuția)