avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Coordonator transport
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Coordonator transport

Buna ziua. Puteti sa imi spuneti daca o persoana fizica poate fi angajată part time in functia de coordonator transport?
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 5 Martie 2019
Legislatia nu face distinctie cu privire la modul de angajare a coordonatorului de transport, cu timp partial sau cu norma intreaga.

"manager de transport" înseamnă o persoană fizică angajată a unei întreprinderi sau, în cazul în care respectiva întreprindere este persoană fizică, chiar persoana în cauză sau, în cazul în care se prevede în mod expres, o altă persoană fizică desemnată de întreprinderea respectivă prin contract si care conduce permanent si efectiv activitătile de transport ale întreprinderii respective; (Regulamentul (CE) nr. 1071/2009 al Parlamentului European si al Consiliului din 21 octombrie 2009 de stabilire a unor norme comune privind conditiile care trebuie îndeplinite pentru exercitarea ocupatiei de operator de transport rutier si de abrogare a Directivei 96/26/CE a Consiliului)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii la acelasi angajator Pago Pago Va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea problema: o persoana are calitatea de sofer si coordonator transport la acelasi angajator (art 35 Codul muncii am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi fac o firma de taximetrie PacuraruMihai PacuraruMihai Buna ziua. As vrea sa-mi fac o firma de taximetrie. Este vreun inconvenient faptul ca nu am masina personala si carnet de sofer? Ce acte trebuie sa'mi fac si ... (vezi toată discuția)
Licenta transport! Adrian46 Adrian46 Buna seara, Am infiintat o firma de transport si pentru a scoate licentele de transport trebuie neaparat o persoana angajata din firma? sau exista persoane ... (vezi toată discuția)