Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: am divortat in urma cu 13 ani. Dupa o perioada de timp ne-am impacat si, de dragul copiilor, am hotarat sa convietuim in acelasi apartament (nu s-a facut partajul la divort!). In anii care au urmat am vandut apartamentul comun si am construit impreuna o casa in care locuim de 6 ani. Acum, fostul sot, din luna aprilie,in urma unor certuri puternice, a plecat de acasa. De atunci, face vizite inopinate la domiciliu, provoaca scandaluri (a fost amendat in repetate randuri), instituind o stare de temere permanenta pentru noi. Astfel, am decis ca este imposibila convietuirea si am optat pentru vinderea casei. De 2 luni de cand am luat aceasta hotarare de comun acord, vizitele, implicit certurile, au devenit mai dese, fostul sot folosind, fara acordul meu, si un reportofon pentru a inregistra discutiile din casa. Cum pot sa-l fac sa inceteze cu inregistrarile pentru ca ne lezeaza psihic si avem tot timpul o stare de nesiguranta in propria casa? In situatia data, tinand cont ca am investit partea mea de bani proveniti din vanzarea apartamentului in construirea casei, cum ar trebui sa procedez pentru un partaj corect?
Buna ziua,
Inregistrarile faacute de catre sot, nu va vor afecta in nici un fel, atata vreme cat el nu recurge la amenintari ori santaj, iar dv. puteti face dovada acestor infractiuni...
:)
Mama singura
mihaela_panaiti
buna seara, as avea si eu cateva nelamuriri la care imi doresc sa gasesc raspuns.. am o sora care este mama unui baietel de 11 luni. ea este despartita de ... (vezi toată discuția)