avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mai mult circ decat partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mai mult circ decat partaj

Am 4 copii minori si in urma cu aproape 3 ani am fost nevoita sa parasesc impreuna cu copii , apartamentul in care locuiam cu sotul meu .Intre timp am divortat si locuiesc intr-un apartament cu chirie. Am incercat sa il conving pe sotul meu sa rezolvam problema partajului pe cale amiabila , dar nu am reusit. in urma cu un an am intentat proces de partaj , dar nu s-a solutionat deoarece nici unul nu avem bani sa il despagubim pe celalalt si astfel in luna ianuarie am reusit sa imi conving fostul sot sa scoatem apartamentul la vanzare si astfel am intrerupt procesul.
Sperantele mele au fost desarte , el neacceptind sa vanda niciunui client.Acum as vrea sa redeschid procesul si sa cer ordin de evacuare , si sa ma mut cu copii in apartament , pina vom reusi sa il vindem sa ne luam fiecare partea.Va rog sa imi spuneti daca pot cere acest ordin si cum pot sa redeschid procesul.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 21:23, 23 Aprilie 2009
Ce s-a intamplat defapt, ati suspendat procesul sau ati renuntat la judecata?
Daca apartamentul este cumparat in timpul casatoriei, fiind un bun comun nu prea puteti sa cereti evacuarea sotului.
Dar fiind vorba despre un apartament bun comun al fostilor soti, care inca nu a fost partajat si sotia are dreptul sa locuiasca acolo. Daca va mutati acolo, iar sotul provoaca scandaluri puteti solicita pe calea ordonantei presedintiale evacuarea fostului sot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare bunuri infoadrian infoadrian Buna ziua, Va rog foarte mult sa imi dati o solutie la o problema care o am. In prezent sunt intr-o actiune de divort intentata de mine sotiei. Detinem un ... (vezi toată discuția)
Divort problematic favorit.md favorit.md Sint in proces de divort cu sotul meu. Din pacate, trebuie sa stam in continuare in acelasi apartament. Este foarte violent. Deja am 3 certificate ... (vezi toată discuția)
Divorț, custodie comuna, domiciliu copiilor la mama și în ... Octavia79 Octavia79 Divorț, custodie comuna, domiciliu copiilor la mama și în întretienere la mama. Fostul sot nu are program de vizita și este șofer internațional. Vine ... (vezi toată discuția)