avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... buna
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

buna

voi stiati ca e nevoie de semnatura vreunui indrumator atasata la dosarul de inscriere?? va rog, daca ma puteti ajuta cu vreo informatie ...
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 13:42, 8 Septembrie 2011
Dosar de inscriere la ce?
profesia de avocat...
Nu este necesara nicio semnatura de acest gen pentru inscrierea la examenul de admitere in Barou. :stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea profesiei din magistrat in avocat Robert-Daniel Robert-Daniel Buna seara, As dori sa ma lamureasca cineva daca poate in legatura cu urmatoarea situatie : Presupunem ca am absolvit Facultatea de Drept ,iar apoi am ... (vezi toată discuția)
Detalii despre profesia de avocat ContSters126583 ContSters126583 Intrebarea mea este legata de statutul avocatului si posibilitatea profesarii ei. As vrea sa stiu cum, unde si cand se desfasoara admiterea in Barou. Legea ... (vezi toată discuția)
Cum gasesc un avocat pe langa care sa stau pe perioada stagiaturii?? oana_lex82 oana_lex82 Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii..Am absolvit facultatea in 2006 si as dori sa incerc sa dau examenul de admitere in Baroul Vrancea...e ff greu pt ca ... (vezi toată discuția)