avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general INTREBARE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

INTREBARE

Daca o persoana are 2 popriri pe salariu provenite din credite bancare neplatite cit i se poate retine din salariu ...pentru a se vira catre cele cele 2 institutii unde are restante.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:12, 2 Septembrie 2008
depinde de valoarea creditului si de politica bancilor respective
nu mai mult de o treime din salariu.
Daca sunt mai multe urmariri asupra aceleiasi sume, urmarirea nu poate depasi 1/2 din venitul lunar net al debitorului, indiferent de natura creantelor, in afara de cazul in care legea prevede altfel - art.409 alin.2 C.proc.civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu pentru datorii card neachitate bobutanumihail bobutanumihail am avut la o banca un credit si un card de credit pe care nu le-am mai platit.am fost executat silit prin executor judecatoresc prin poprire pe salariu(prin ... (vezi toată discuția)
Retinere salariu fsaromania fsaromania am primit la serviciu poprire pe salariu de la o banca. eu mai am rate la kruk (preluate de la bcr) dar nu mi se opresc pe stat, le platesc la banca. de la ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi, nelamurire Manone_BM Manone_BM Buna ziua, Exista doua popriri pe un salariu, una din partea unui IFN si una din partea unei persoane fizice (printr-un contract de imprumut). Angajatorul ... (vezi toată discuția)