Buna ziua, ma intereseaza daca as putea accesa fonduri europene in cazul in care am primit de la primarie un teren social pentru a-mi face o casa. Eu ma gandesc sa fac o gradinita avand destul spatiu dar intrebare este daca pot accesa fonduri eurpene pentru a beneficia de ajutor. Ce parere aveti va rog? Va multumesc
=D>
dacă terenul va fost dat ptr a vă construi o casă, trebuie să respectați acest lucru. în caz contrar primăria vi-l poate lua ptr a-l da cuiva care are cu adevărat nevoie de le. ptr inființarea unei grădinițe trebuie să îndepliniți o mulțime de condiții. ar trebui inainte de a visa frumos să vă interesați ce presupune inființarea unei grădinițe și apoi să vă gândiți la fonduri europene.
Cu tot ce sunt de acord cu avocat Dedita Mihaela, in ceea ce priveste conditiile grele pentru a infiinta o gradinita, nu va descurajam si daca respetati si scopul principal de a fi casa dv., si aveti mai mult teren, de ce nu?. Inainte ar infiinta o asociatia fara scop de lucru pentru a primi fonduri europene.