avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... daca am primit de la primarie un teren social pot ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

daca am primit de la primarie un teren social pot accesa fonduri europene pt a infiinta o gradinita?

Buna ziua, ma intereseaza daca as putea accesa fonduri europene in cazul in care am primit de la primarie un teren social pentru a-mi face o casa. Eu ma gandesc sa fac o gradinita avand destul spatiu dar intrebare este daca pot accesa fonduri eurpene pentru a beneficia de ajutor. Ce parere aveti va rog? Va multumesc
=D>
Cel mai recent răspuns: feldi , utilizator 14:20, 9 Septembrie 2011
dacă terenul va fost dat ptr a vă construi o casă, trebuie să respectați acest lucru. în caz contrar primăria vi-l poate lua ptr a-l da cuiva care are cu adevărat nevoie de le. ptr inființarea unei grădinițe trebuie să îndepliniți o mulțime de condiții. ar trebui inainte de a visa frumos să vă interesați ce presupune inființarea unei grădinițe și apoi să vă gândiți la fonduri europene.
Cu tot ce sunt de acord cu avocat Dedita Mihaela, in ceea ce priveste conditiile grele pentru a infiinta o gradinita, nu va descurajam si daca respetati si scopul principal de a fi casa dv., si aveti mai mult teren, de ce nu?. Inainte ar infiinta o asociatia fara scop de lucru pentru a primi fonduri europene.
Va multumesc pentru raspunsuri si va doresc o zi frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Idei de afaceri - infiintare gradinita (posibil accesare fonduri europene?) erdeicristina erdeicristina Buna ziua tuturor . vin din nou cu o intrebare .Va rog sa imi dati si mie niste sfaturi , in ceea ce priveste ideea de afacere ... am renuntat la serviciul meu ... (vezi toată discuția)
Pot construi o casa pe un teren de 29 metri patrati in bucuresti? SimonAsparagus SimonAsparagus Am un teren in Bucuresti care are dimensiunea de 29 metri patrati. Pot sa construiesc o casa pe el? Adica o sufragerie jos la parter si un dormitor la un etaj ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile crestere albine kta87 kta87 Buna, as vrea sa accesez fonduri Europene pentru cresterea albinelor si productie de miere. CE fac cum incep? Trebuie sa infiintez un PFA sau un I.I. mentionez ... (vezi toată discuția)