avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare sef svsu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare sef svsu

sunt incadrat pe postul de sef svsu la o primarie din 2008 si vreau sa stiu cand am dreptul la o avansare intro treapta profesionala superioara?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: zama cristian , utilizator 08:53, 12 Septembrie 2011
In principiu functiei de sef serviciu ii este atribuita salarizarea corespunzatoare unei functii de executie la limita maxima prevazuta pentru aceasta ... sunteti sef serviciu ... la ce anume avansare va ganditi?
Cum figurati in statul de functii al primariei? Pt. ca daca sunteti trecut ca Sef SVSU nu mai aveti unde promova. Daca sunteti Referent/Inspector ,de specialitate(S) sau nu, puteti promova in treapta imediat superioara (din gr.II in gr.I). Mai reveniti, totusi, cu mai multe detalii: cum ati fost incadrat in 2008, cum ati fost incadrat in 2010, conf.L 284/2010, sunteti FP sau contractual, aveti S sau M?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare sef svsu in anul 2011 stelios stelios cum se reincadreaza un salariat care are functia de sef SVSU in anul 2011 care are studii superioare si o vechine in munca de 13 ani ? (vezi toată discuția)
Reincadrarea in anul 2011 zama cristian zama cristian Are cineva cunostinte in domeniu, al resurselor umane, despre cum se reincadreaza Seful SVSU in 2011, atunci cand acesta are studii superioare si in anul 2008 ... (vezi toată discuția)
Salarizarea se face dupa functia ocupata sau dupa incadrare? zama cristian zama cristian Buna ziua. Cum se stabileste clasa de salarizare si coeficientul de ierarhizare in cazul personalului contractual incadrat conf. L 284/2010 ca Inspector de ... (vezi toată discuția)