avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu firmei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu firmei

as vrea sa stiu ce risc are o persoana care cedeaza spatiu pentru un sediu al unei firme care ar fi cererea de completare sau declaratia,multumesc
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2011
ramys, utilizator
Cel mai recent răspuns: ramys , utilizator 15:53, 12 Septembrie 2011
sediu fara sau cu activitate?
da cu activitate dar in alt loc nu unde se face sediul firmei,eu dau doar sediul firmei,firma nu e a mea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament sediu firma kamellia kamellia Buna seara, Intentionez sa vand un apartament in care am sediul unei firme in functiune. Doresc sa inchei vanzarea cat mai repede, pentru ca am gasit foarte ... (vezi toată discuția)
Pot inregistra o firma la acelasi sediu social ca si alta firma, prima firma avandu-l expirat. trismegist100 trismegist100 O persoana a inchiriat un sediu social acum 8 luni de zile pe o perioada de 6 luni altei unei persoane, pentru inregistrarea firmei, persoana data nu si-a ... (vezi toată discuția)
Schimbare statut social firma niky81 niky81 am o firma infintata in 2010 si din 2010 nu am avut activitate deloc. Firma are doi asociati. Intrebarea mea este daca unul dintre asociati doreste sa se ... (vezi toată discuția)