avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ANGAJARE PERSOANA POLONEZA PE SC ROMANA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ANGAJARE PERSOANA POLONEZA PE SC ROMANA

Buna ziua,

Lucrez la o firma romana care desfasoara activitati in Polonia. Directorul socetatii vrea sa angajeze o persoana poloneza care sa desfasoare activitati in Polonia.

Ma ajutati cu solutii!!!! Am sunat la diverse institutii si mi-au zis ca singura solutie e sa ii fac permis de sedere in RO, ca altfel nu pot face angajarea.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:29, 9 Septembrie 2011
Da, se poate angaja .... in c.i.m. veti scrie locul de munca in Polonia.
Multumesc pentru raspuns. As prefera o alta solutie - fara a fi nevoie de permis de sedere, ma puteti ajuta?
Eu nu am scris ca este nevoie de permis de sedere .... am specificat doar ca in c.i.m. veti prevede ca activitatea se va desfasura in Polonia ...
Dar ca sa fac CIM si sa-l inregistrez in RO (Revisal) am nevoie de CNP emis de autorit din Ro(asa am fost informata), iar acest CNP se obtine doar daca are permis de sedere.

Fiind cetatean al unui stat membru UE nu este nevoie de alte formalitati pentru angajare ... acesteia se angajeaza fara a fi necesar obtinerea permisului de sedere sau a autorizatiei de munca.

Alte discuții în legătură

Angajare in romania cetatean bulgar DanielaTH DanielaTH O firma din Romania doreste sa angajeze un cetatean bulgar. Acesta isi va desfasura activitati de marketing si achizitii in Bulgaria. Firma din Romania nu are ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean ue si detasare in alta tara ue miruna82 miruna82 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: o societate doreste angajare unui strain, cetatean UE. Conform OUG 102/2005, acesta in termen de 3 luni de ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean indian Daliborka Daliborka Buna ziua va rog ma puteti ajuta am dori sa angajam cetatean indian cu permis de sedere in Romania, este casatorit aici, dar nu stiu cum se procedeaza in ... (vezi toată discuția)