avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Instiintare executare silita
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Instiintare executare silita

Buna ziua , va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.
Am domiciliul stabilit in bucuresti si am primit la locul de munca o instiiintare de la serviciul impozite si taxe din municipiul Tulcea ( de unde sunt originar) pentru executarea silita a sumei e 550 ron.
Problema este data titlului executoriu - iul 2007 - in care eu nu ma aflam pe teritoriul romaniei.Nu am avut probleme cu legea nici in acea perioada si nici acum si mi se cere sa platesc amenzi si cheltuieli de executare silita pentru niste evenimente de care eu nu stiu mentionez ca datele mele personale trecute in instiintare sunt corecte . Banuiesc ca o persoana apropiata care a avut probleme cu legea in acea perioada s-a folosit de datele mele,insa nu am nici o dovada in acest sens . Va intreb oare ce pot face pentru a contesta aceasta decizie .

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ionut_rima , utilizator 00:26, 10 Septembrie 2011
se poate face contestatie la executare.
ar trebui mai intai sa mergeti sa va aflati pt ce este acea suma.
athe a scris:

ar trebui mai intai sa mergeti sa va aflati pt ce este acea suma.

Are vreo importanta daca afla pentru ce este emis acel titlu executoriu, fata de problema ridicata de initiatorul acestui topic ?
Multumesc frumos pt rasp dar va rog sa fiti mai clari : unde sa fac contestatia ? Trebuie sa ma deplasez pana la tulcea personal sau se poate ocupa unul dintre parintii mei? De ce acte este nevoie pentru a face contestatia ?
Contestatia la executare se adreseaza la judecatoria Tulcea
Daca nu stapaniti procedura,avand in vedere ca va aflati deja in etapa de executare silita se impune sa apelati la persoana calificata
daca nu aveti posibilitatea sa va deplasati la Tulcea,parintii dvs pot apela la persoana specializata care sa va reprezinte si sa va apere interesele

Alte discuții în legătură

Credit neachitat paunrodicagabriela paunrodicagabriela Cum se face o executare silita pt un credit neachitat ,nu trebuie sa aiba loc un proces sau firma de recuperare credite trimite dosarul executorului?Eu in ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale sole_io sole_io Buna, Am luat in 2008 un credit de nevoi personale , fara garantii si giranti. Ultima rata platita sf anului 2008 , ulterior dupa 3 luni am aflat fara ... (vezi toată discuția)
Executarea silita credit nevoi personale sole_io sole_io Buna, Am luat in 2008 un credit de nevoi personale , fara garantii si giranti. Ultima rata platita sf anului 2008 , ulterior dupa 3 luni am aflat fara nici ... (vezi toată discuția)