Am luat in 2008 un credit de nevoi personale , fara garantii si giranti. Ultima rata platita sf anului 2008 , ulterior dupa 3 luni am aflat fara nici o instiiintare din partea bancii ca am fost data la o firma de recuperare credit. Anul trecut 2013 am intrebat la banca daca figurez pe lista neagra de rauplatnici sau am vreun credit neplatit, raspunsul a fost nu. Acum 2014 am primit executarea silita si blocarea contului meu bancar , care a fost folosit in toti acesti ani .
Citind forumul dvs am vazut ca nu se mai putea face executarea silita dupa prescierea creditului , in cazul meu dupa 3 ani de la ultima rata platita , deci dec 2008 puteam fi executata pana in dec 2011 .
In momentul instiintarii nu ma aflam la domiciliu, au trecut cele 15 zile pt a contesta executarea silita .
Ce mai pot face acum ?
Va rog ajutati-ma cu un sfat sau unde sa ma adresez
PS daca nu am nici un fel de valori sau bunuri , ce se va intampla cu aceasta executare silita, ma va urmari toata viata sau va fi la randul ei prescrisa in termen de... , conturile bancare aflate in afara romaniei pot fi afectate ?
La staruinta creditorului procedura de executare silita se poate desfasura pe parcursul mai multor ani
Orice act incheiat de catre executorul judecatoresc intrerupe si reia un nou termen de prescriptie
Daca nu detineti bunuri in evidenta,executorul judecatoresc va incheia proces verbal care va fi comunicat creditorului
Aceasta poate starui cu cerere oficiala de mentinere pe rolul activ al executorului cererea de executare silita asupra bunurilor dv -prezente si viitoare ,pana la concurenta debitului de recuperat