avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata cota parte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata cota parte

Buna seara,
Doresc sa montez o centrala termica de apartament si trebuie sa platesc o cota parte vecinilor care au centrale. S-a dat o lege care sa spuna ca nu se achita ocota parte vecinilor care nu sunt in aceeasi scara cu mine? Cine calculeaza cat se plateste?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 07:29, 10 Septembrie 2011
despre ce cota parte vorbiti???
:rtfm: nu am auzit de lege care sa impuna asa ceva :)
Probabil va referiti la a spectul ca dupa montarea CT,veti fi obligat in continuare sa participati la achitarea unui anume procent pentru acoperirea incalzirii partilor comune din imobil
Mai degraba cred ca este vorba de plata cotei parti din magistrala de gaze.
Luati legatura cu proprietarul coloanei de gaze si vedeti ce suma vi se cere pentru a va conecta si dv. la aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransare individuala la gaze aniriliv aniriliv Ce trebuie facut pentru realizarea contarizarii individuale la gaze, daca locuiesc la bloc. Pe scara unde locuiesc sunt apartament care au centrale termice ... (vezi toată discuția)
Bransare la gaz ContSters320341 ContSters320341 Buna ziua ... Am si eu o intrebare sau o nelamurire si rog pe cineva care poate sa imi raspunda. Stau de 20 ani intr-un bloc racordat la gaz metan. Acum 10 ani ... (vezi toată discuția)
Doresc un sfat petru solutionarea unei probleme elsa28 elsa28 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am instalat centrala termica de apartament in 2001 , fiind prima persoana care a instalat centrala pe ... (vezi toată discuția)