avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... re-vanzare imobil
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

re-vanzare imobil

in ce conditii pot vinde un imobil pe care l-am cumparat acum un an. trebuie sa platesc ceva taxe suplimentare?
Cel mai recent răspuns: forgi , utilizator 12:37, 12 Septembrie 2011
da. Impozit de 3%
timp de 5 ani de la data cumpararii?
Cum adica 5 ani ?
Il vindeti fara probleme, impozit la vanzare oricum plateati, indiferent de cat timp l-ati fi avut, diferit e ca in loc de 2%, platiti 3% pt ca il aveti de mai putin de 3 ani
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort/partaj Johnny81 Johnny81 Buna ziua! Eu detin o jumatate dintr-o treime al unui apartament. Sora mea la fel. Tatal nostru 2/3. Totul in urma succesiunii de pe urma mamei noastre. ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil de pe persoana juridica pe persoana fizica PNicusor PNicusor Buna ziua, Intentionez sa achizitionez un imobil nou pe persoana juridica platitoare de TVA. Am inteles ca vanzatorul poate sa faca factura cu taxare ... (vezi toată discuția)
Dacă acum un an am primit o donație de la mama mea, un teren ... Puiu1958@ Puiu1958@ Dacă acum un an am primit o donație de la mama mea, un teren extravilan, pot să-l înstrăineze fără a plăti taxe suplimentare? (vezi toată discuția)