avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional - marire salar, termen limita ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional - marire salar, termen limita ITM

Daca mi s-a marit salariul, care e termenul limita pentru depunerea actului aditional la contractul de munca?
Cel mai recent răspuns: fergus , utilizator 19:05, 10 Septembrie 2011
fergus a scris:

Daca mi s-a marit salariul, care e termenul limita pentru depunerea actului aditional la contractul de munca?

Incepand cu 1 ianuarie 2011 nu mai exista obligatia depunerii actelor aditionale la contractul individual de munca la ITM. Astfel, actul aditional, va fi facut doar in 2 exemplare originale (unul pentru angajat si unul pentru angajator). Atentie! Obligatia de inregistrare in REVISAL a modificarii salariului inca subzista.
Multumesc.
fergus a scris:

Actul aditional de modificare a salariului se completeaza si transmite la ITM prin REVISAL cel tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare prevazut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicata.... adica , in termen de 19 zile lucratoare de la data intervenirii modificarii salariului.

Asadar, daca trec, sa zicem trei luni, si persoana careia i s-a marit salariul nu a primit actul aditional in original, ceva nu e in regula? - [e aproape retorica :D]
fergus a scris:

Asadar, daca trec, sa zicem trei luni, si persoana careia i s-a marit salariul nu a primit actul aditional in original, ceva nu e in regula? - [e aproape retorica :D]

Daca pe statul de plata apare salariul marit , atunci nu cred ca este vreo problema ca salariatul nu a primit actul aditional de majorare a salariului ....

Alte discuții în legătură

Modificare contract de munca minor theoc theoc ce trebuie facut de catre angajator, daca minorul angajat a ajuns la majorat? care este termenul de transmitere la itm a modificarilor ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie la cererea angajatului, razgandire ulterioara dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Un salariat a solicitat in scris schimbarea dintr-o functie de conducere intr-una de executie si i s-a aprobat. Cand a venit momentul semnarii ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cim privind modificarea duratei contractului din determinat in indeterminat valentinadpas valentinadpas Buna ziua Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de act aditional la CIM in cazul schimbarii duratei de pe perioada determinata pe perioada ... (vezi toată discuția)