avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare-cumparare

Am tot incercat sa caut pe internet si sa gasesc raspunsul la intrebarea mea:de ce s-au scumpit asa de mult in ultima luna taxele pentru efectuarea unui contract de vanzare-cumparare...?o cunostiinta de-a mea s-a dus la mai multe notariate si preturile oscileaza intre 10 000si 12000.daca imi poate raspunde cineva...va multumesc
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 23:49, 1 Septembrie 2008
Nu va mirati de preturile practicate de notari! Accesati site-ul Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania si acolo poate veti gasi raspunsuri la intrebarile care va framanta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Simulare pensie etc,etc 77verber15 77verber15 Buna ziua, Va rog mult stie cineva daca un cadrul casei de pensii a Bucurestiului exista un birou un de sa te duci cu cartea de munca si sa ti se dea ... (vezi toată discuția)
Mai multe intrebari intr-o postare ContSters361573 ContSters361573 Buna ziua, In cadrul unei publicari am adresat mai multe intrebari(in categoria\\"discutii contabile si fiscale\\", forum\\"Contabilitate in general\\"), ... (vezi toată discuția)
Adresa de e-mail sparta, conturi pe hi5, facebook, etc. mistermoney18 mistermoney18 In urma cu 2 ani am cunoscut pe net o fata cu care am avut o relatie, la distanta, aproape un an, dupa care nu ne-am mai inteles si am hotarat ca ar fi mai ... (vezi toată discuția)