avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... doresc sa infiintez o intreprindere individuala cu ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

doresc sa infiintez o intreprindere individuala cu scopul de a face Teatru pentru copii

De profesie sunt actrita si doresc sa infiintez o Intreprindere Individuala in cadrul careia sa isi desfasoare activitatea un teatru pentru copii. Copii care doresc sa joace teatru se vor inscrie la acest teatru contra unei sume de bani si vor pregati, impreuna cu mine si persoanele autorizate , piese de teatru si vom organiza spectacole tot contra cost/ Am fost la registrul comertului sa aflu ce cod CAEn trebuie sa aleg pentru a desfasura o astfel de activitate si am primit un dosar mare cu coduriile CAEn si mi s-a spus ca daca gasesc acolo ceea ce doresc sa fac atunci ei ma inregistreaza. Problema este ca desi am cautat printre aceste coduri CAEN cu am reusit sa aflu care ar fi acele coduri la care se incadreaza ceea ce doresc sa fac. As dori sa ma ajutati cu un raspuns daca stie cineva care sunt coduriile CAEN la care ma incadrez si ce conditii trebuie sa in deplinesc perntru a deschide acest teatru pentru copii printr-o Intreprindere individuala
Cel mai recent răspuns: ContSters220718 , utilizator 15:52, 11 Septembrie 2011
ati incercat 9001 sau /si 9002?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lectii de canto(muzica) pe i.i.,cod caen secundar 9001 olga sain olga sain Buna ziua! profesez in cadrul unui liceu vocational ca si prof. de canto.Am o I.I.,care are printre alte coduri CAEN secundare si codul 9001(activitati ... (vezi toată discuția)
Pfa prestari servicii muzicale. chitanta sau bf?! valimaties valimaties Buna ziua. Stiu ca s-a discutat in multe postari acest subiect, dar pentru domeniul meu de activitate nu stiu exact care sunt reglementarile. Domeniu de ... (vezi toată discuția)
Alegere caen sound design Anca Diana Anca Diana Buna ziua, Doresc sa deschid o firma cu obiectul de activitate sound design si muzica pentru jocuri si filme, si am unele nelamuriri: 1. Ce coduri caen se ... (vezi toată discuția)