avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... legislatie apometre
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

legislatie apometre

Am montat apometre acum 2 ani.
De curand am obsevat ca inelele albastre si rosii sunt sparte. Ce trebuie sa fac in mod legal?
Astept raspuns pe mail.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:31, 11 Septembrie 2011
Raspuns veti primi pe forum.

Desi nu stiu ce reprezinta inelele albastre si rosii cred ca trebuie sa le schimbati. Mergeti la administrator si intrebati.
Inelele rspective prezinta extremitatile special prevazute pentru fixarea sigiliului cu care este obligatoriu sa fie prevazut aparatul de contorizat consum individual
In situatia in care din diverse motive acest inel sau sigiliul sau deteriorat,contactati personal firma care asigura verificarea metrologica a apometrelor care va verifica ,va inlocui inelul si va aplica sigiliul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apometrul meu este desigilat si masoara incorect thenetbreeze thenetbreeze Buna seara, Ma bucur ca prin acest mijloc pot obtine informatii utile de care am nevoie, prin bunavointa specialistilor acestui forum, carora le multumesc ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari imi cere sa platesc mai multi mc de apa decat indica apometrele julycraiova julycraiova ina urma cu o saptamana comitetul de conducere al asociatiei a venit pentru a controla apometrele,specific ca nu au verificat decat 2 apartamente de pe scara ... (vezi toată discuția)
Garantie apometru? Mihai882 Mihai882 Buna ziua, Ma confront cu urmatoarea problema: apometrele din blocul nostru au fost schimbate in urma cu doua saptamani de catre o firma cu care s-a inteles ... (vezi toată discuția)