In acest cont nu sa facut componenta din anul 2007, in anul 2008 sa introdus sume de la spargerea unei magazi , nu sa luat nici o masura , sa comunicat in anul 2011 , oficiului juridic dar nimic, nu sa rezolvat in acest cont exista sume a unei persoane care suntem obigati sa ii dam o renta lunara de 418 cit traieste , aceste sume sunt platite catre pers, si introduse in acest cont si atit nu interseaza pe nimeni , mai sunt si sume de concedi medicale de recuperat , acum s au trezit sa bage acest cont la o persoana ca sa ia din anul 2008 si sa il puna la punct, cred ca ati inteles vin cu rugamintea , sa imi spuneti ce pot sa fac sa scap de aceste sume cu suma de la magazie care sa introdus in acest cont in urma spargeri, cu suma care o platim persoanei care are o sentinta judecatoreasca de cintig unde sa duc aceste sume si cum sa fac? sunt foarte ingrijorata as dori sa stiu sa fac legal. nu stiu ce a fost pina acum eu fac curatenie , ce nu a facut altul.
Incepeti cu verificarea exactitatii sumelor inregistrate in acest cont. Refaceti componenta soldului, iar dupa stabilirea corecta a sumelor si provenienta acestora, va rog sa reveniti cu detalii.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Despre contul 473
sssanda2008
Buna ziua , am o intrebare astazi mi sa dat in fisa postului un cont sa ii tin evidenta 473 cont in curs de lamurire. dar nu m ia dat nimeni din ce se compune ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.