avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contul 473
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contul 473

In acest cont nu sa facut componenta din anul 2007, in anul 2008 sa introdus sume de la spargerea unei magazi , nu sa luat nici o masura , sa comunicat in anul 2011 , oficiului juridic dar nimic, nu sa rezolvat in acest cont exista sume a unei persoane care suntem obigati sa ii dam o renta lunara de 418 cit traieste , aceste sume sunt platite catre pers, si introduse in acest cont si atit nu interseaza pe nimeni , mai sunt si sume de concedi medicale de recuperat , acum s au trezit sa bage acest cont la o persoana ca sa ia din anul 2008 si sa il puna la punct, cred ca ati inteles vin cu rugamintea , sa imi spuneti ce pot sa fac sa scap de aceste sume cu suma de la magazie care sa introdus in acest cont in urma spargeri, cu suma care o platim persoanei care are o sentinta judecatoreasca de cintig unde sa duc aceste sume si cum sa fac? sunt foarte ingrijorata as dori sa stiu sa fac legal. nu stiu ce a fost pina acum eu fac curatenie , ce nu a facut altul.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 07:04, 15 Septembrie 2011
Incepeti cu verificarea exactitatii sumelor inregistrate in acest cont. Refaceti componenta soldului, iar dupa stabilirea corecta a sumelor si provenienta acestora, va rog sa reveniti cu detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre contul 473 sssanda2008 sssanda2008 Buna ziua , am o intrebare astazi mi sa dat in fisa postului un cont sa ii tin evidenta 473 cont in curs de lamurire. dar nu m ia dat nimeni din ce se compune ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit platit in plus aura.radulescu aura.radulescu Bună ziua! Sunt începător pe forum.Pentru eventualele greșeli, îmi cer scuze aniticipat. Am o problemă la firmă.În trim. 4 al anului 2007 am avut ... (vezi toată discuția)
Reg.casa maria51 maria51 mi de scuze pt. intrebarea me :cum pot sa lichidez un sold casa daca nu mai am lichiditati ?va multumesc mult (vezi toată discuția)