pai numai mie mi se poate intimpla...........nu am urmarit soldul case,am intocmit reg.casa la repezeala (cum se mai obisnuieste}si m-am trezit dobitoc????ce mai pot face ?va rog sa ma scuzati ....pt.doamna DAVIDEG sinteti o amabila ,va multumesc
pai numai mie mi se poate intimpla...........nu am urmarit soldul case,am intocmit reg.casa la repezeala (cum se mai obisnuieste}si m-am trezit dobitoc????ce mai pot face ?va rog sa ma scuzati ....pt.doamna DAVIDEG sinteti o amabila ,va multumesc
#-o Refaceti registrulde casa, ar fi una din solutii.:stunned:
sinteti o amabila ,eu sint un puturos ,astept o solutie concreta ,daca refac reg.casa tot acolo ajung,va rog ginditi pt.mine altceva.......mi de multumiri si cu ocazia zilei de 8 martie va doresc o primavara fermecatoare
Nu e chiar asa de simplu.De gandit, poti gandi o suta de solutii dar cat sunt de legale?Necunoscand situatia concreta nu-mi permit sa-mi dau cu "solutia".
Alte discuții în legătură
Reglare conturi
denisa2011
buna ziua, daca stiu soldul la 371 pot face note contabile de reglare pt 378 si 4428, imi strica ceva in balanta, se modifica ceva ce nu ar trebui?
va ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.