avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general reg.casa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

reg.casa

mi de scuze pt. intrebarea me :cum pot sa lichidez un sold casa daca nu mai am lichiditati ?va multumesc mult
?????Pai daca nu mai aveti lichiditati cum mai aveti sold in casa?
pai numai mie mi se poate intimpla...........nu am urmarit soldul case,am intocmit reg.casa la repezeala (cum se mai obisnuieste}si m-am trezit dobitoc????ce mai pot face ?va rog sa ma scuzati ....pt.doamna DAVIDEG sinteti o amabila ,va multumesc
maria51 a scris:

pai numai mie mi se poate intimpla...........nu am urmarit soldul case,am intocmit reg.casa la repezeala (cum se mai obisnuieste}si m-am trezit dobitoc????ce mai pot face ?va rog sa ma scuzati ....pt.doamna DAVIDEG sinteti o amabila ,va multumesc

#-o Refaceti registrulde casa, ar fi una din solutii.:stunned:
sinteti o amabila ,eu sint un puturos ,astept o solutie concreta ,daca refac reg.casa tot acolo ajung,va rog ginditi pt.mine altceva.......mi de multumiri si cu ocazia zilei de 8 martie va doresc o primavara fermecatoare
Nu e chiar asa de simplu.De gandit, poti gandi o suta de solutii dar cat sunt de legale?Necunoscand situatia concreta nu-mi permit sa-mi dau cu "solutia".

Alte discuții în legătură

Reglare conturi denisa2011 denisa2011 buna ziua, daca stiu soldul la 371 pot face note contabile de reglare pt 378 si 4428, imi strica ceva in balanta, se modifica ceva ce nu ar trebui? va ... (vezi toată discuția)
Furnizori neachitati barta_andras barta_andras Buna ziua, sunt contabil de putina vreme la un SC si uitandu-ma peste balanta am gasit cativa furnizori neachitati din 2012-2013. In realitate datoriile catre ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contabila miutaradu miutaradu in balanta la contul 401 am sold creditor exemplu 100 in fisa analitica cont 401 am 102,21 adica mai mult cu 2,21care provin de la mai multi furnizori (de ... (vezi toată discuția)