avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inca o problema legat de canabis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inca o problema legat de canabis

va salut.am ajuns si eu intr-o problema legat de canabis.am ajuns si eu la DIICOT deoarece am fost turnat de un prieten ca am canabis.in declaratie la la un comisar de la diicot am recunostut faptele adik:marfa am adus-o din ungaria cu masina personala si cu un prieten 2 grame,am consumat si am vandut 1 gram contra 55 ron.de cand am dat declaratia normal este mai detailata ma tot streseaza comisarul ca sa dau pe cineva in primire care are marfa la el ca sa scap eu.am fost dus la procuror care dupa ce mi-a citit declaratia a zis ca sunt acuzat de trafic international,consum si comercializare,fapta care se pedepseste cu puscarie intre 10 si 20 ani,dar m-au lasat acasa.acum am o intrebare:cum sa dau pe cineva in primire da nu am informatii ca cineva detine marfa?si cum o sa scap din treaba aceasta ,am sanse sa fiu trimis in judecata doar pe declaratia mea si a celor 2 care au cumparat 1 gram?am consultat un avocat care mi-a zis ca:dak nu ai fost ridicat de mascati nu e grav si imi recomanda sa colaborez cu politia pt a scapa usor adik sa dau pe cineva in gat.
Ultima modificare: Duminică, 11 Septembrie 2011
ocazional, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:05, 27 Ianuarie 2012
este bine sa va angajati un avocat care sa va indrume. trebuia inca de la primele declaratii, un aparator ales, care sa va spuna exact cum stau treburile si ce trebuie facut. deja ati declarat si nu mai se prea poate schimba nimic. daca nu cunoasteti o alta persoana care sa se ocupe cu trafic - asta este. nu ar fi bine sa invinuiti pe nimeni daca nu cunoasteti cu adevarat o persoana.
in legatura cu avocatul mi-a zis si politia ca nu am nevoie dak colaborez si au trecut deja 3 luni de la declaratie si am fost pasat la un politist mai tanar cu dosarul iar acesta ma streseaza sa dau pe cineva care are marfa .pt 1 gr sunt sanse nu ar rade un judecator de ei dak as fi trimis in judecata sau posibil sa imi dea o amenda penala procurorul?
evident ca politia are tot interesul sa nu fiti aparat corespunzator ca sa nu depuneti prea multa opozitie.in dreptul penal, gravitatea faptei, nu depinde de cantitate...poate fi 1 gram sau 100 = tot trafic esteB-)
Aveti noroc ca nu sunteti arestat.Daca ati introdus in tara droguri ar trebui urgent sa va angajati avocat.
Nu stiu ce avocat ati consultat dar...este grav...
pe sfarsitul saptemanii am sa merg sa stau de vb cu politistul care imi cere colaborarea sa ii explic ca nu am pe cine sa torn.sunt dintr-un oras mic de langa oradea si aici nu sunt traficanti.am sa va tin la curent cu situatia mea si sper sa invatam cat mai multi din greselile altora.

Alte discuții în legătură

Redeschidere dosar penal uricanez uricanez Buna, in 2012 am fost acuzat impreuna cu un prieten de trafic si consum de droguri. Baiatu alaturi de care am fost acuzat se ocupa de mai multi timp cu ... (vezi toată discuția)
Doua dosare penale ionutlive ionutlive Buna ziua ! Rog cu o lamurire in problema care o am, Am o condamnare cu suspendare pentru un furt la fostul loc de munca, de 1 an si 8 luni, a trecut 10 ... (vezi toată discuția)
Va rog,ajutati-ma(drept penal) Romania.furata Romania.furata Buna ziua doamnelor si domnilor. Am si eu o problema, neavand bani pt avocat m-am gandit sa intreb aici ,poate ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri daca ... (vezi toată discuția)