avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Redeschidere Dosar Penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Redeschidere Dosar Penal

Buna, in 2012 am fost acuzat impreuna cu un prieten de trafic si consum de droguri.
Baiatu alaturi de care am fost acuzat se ocupa de mai multi timp cu vanzare de Canabis / Hasis .. pe mine mo tentat anturajul si am avut in mana mea 20 grame canabis din care 5 am consumat si 15 le-am vandut dupa care am spus STOP. nu e bine ce fac si ma retrag din anturaju asta..

Intro zi acelasi baiat ma rugat sa ma duc sa il astept la autogara cu masina cumnatului lui ca venea din spania, fusese cateva luni plecat dupa ce eu am iesit din anturaju lui.. si am zis ca merg sa il astept cu masina sa il ajut cu bagajele sa vina acasa la familie , copii .. timp in care am fost saltat din peco de DIICOT.

mi sa spus ca prietenul meu este deja retinut la diicot si ca trebuie sa merg si eu acolo ... NU m-am opus si am fost condus la sediu lor. acolo am fost acuzat de faptele pe care le si comisesem, si anume, cele 20 grame canabis..

Am recunoscut din prima tot nu am negat nimic, baiatul care venea in spania avea bageje dupa el si in unu din bagaje ia fost gasita cantitatea de 500 Grame canabis .
am fost bagati in acelasi dosar si judecati .eu mi-am recunoscut fapta, mea el pe a lui, plus ca a recunoscut si faptul ca eu nu eram colaboratorul lui si nu stiam ce are el in bagaje si ca este adevarat cam avut deaface doar cu cele 20 grame

eu am primit 2 suspendare si 1 an si 10 luni cu incercare
el a primit 4 ani si 3 luni cu executare deoarece el avea o suspendare de 1 an pentru lovire si plus ca a mai fost inchis acum 10 ani

problema mea a inceput acum zilele astea, ma sunat de la inchisoare si ma tot roaga sa il ajut sa merg in diferite locuri sa ma intalnesc cu diferite persoane care are sa ii dee lui bani si asa mai departe , problema mea e ca eu nu vreau sa mai am deaface cu lucruri murdare nu stiu cu cine ma intalnesc nu stiu pentru ce, stiu ca sa ocupat cu droguri mult timp si mi frica sa il ajut ca poate pic si eu langa el ..

doar ca refuzul meu la cam enervat si de curand mi-am auzit vorbe cum ca ar vrea sa redeschida dosarul si sa spuna despre mine cum ca eu as fi stiut mult mai mult si ca m-as fi ocupat mult mai mult cu drogurile alaturi de el doar sa ma lege si pe mine, ( Cea ce nu este adevarat )

intrebarea mea, Poate sa imi faca rau ? sa apeleze la declaratii mincinoase ? sunt imediat 2 ani de cand este inchis ...

cum ar trebui sa reactionez eu.. am un copil de 2 ani de crescut si nu as vrea sa am probleme nici cu el nici cu legea...
Cel mai recent răspuns: uricanez , utilizator 21:51, 13 Noiembrie 2014
Cred ca ati face bine sa stati deoparte de aceasta lume si sa nu va mai amestecați in astfel de situații periculoase. Din ce Spuneti Dvs, nu poate sa va facă nimic in ceea ce privește dosarul in care instanta s-a pronunțat deja. Atenție la anturajul in care va aflați si vedeți-va de familia Dvs. Sa nu faceti greșeala de a da curs solicitărilor "prietenului" Dvs, ptr ca in cazul in care veti avea iarăși de-a face cu legea penala, instanta nu va mai fi la fel de indulgenta.
va multumesc de raspuns chiar m-ati ajutat foarte mult, nu ma are la mana cu nimic doarece am gresit doar o data atunci cu el si credeam ca ma mai poate ameninta cu acelasi dosar multumesc mult inca odata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inca o problema legat de canabis ocazional ocazional va salut.am ajuns si eu intr-o problema legat de canabis.am ajuns si eu la DIICOT deoarece am fost turnat de un prieten ca am canabis.in declaratie la la un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pe data de 25 mai 2023 m i s a facut un flagrant de ... csforever82 csforever82 Buna ziua. Pe data de 25 mai 2023 m i s a facut un flagrant de catre un prieten care a fost prins probabil vanzand/consumand droguri avand asupra mea ... (vezi toată discuția)
Prinsi cu 4 g PaulB17 PaulB17 Acum 4 luni am fost prins cu niste prieteni,care aveau la ei 4g de cannabis,politisti ne'au dus la sectie unde am dat declaratii timp de vreo 3,4 ore,apoi ... (vezi toată discuția)