avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inca o problema legat de canabis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inca o problema legat de canabis

va salut.am ajuns si eu intr-o problema legat de canabis.am ajuns si eu la DIICOT deoarece am fost turnat de un prieten ca am canabis.in declaratie la la un comisar de la diicot am recunostut faptele adik:marfa am adus-o din ungaria cu masina personala si cu un prieten 2 grame,am consumat si am vandut 1 gram contra 55 ron.de cand am dat declaratia normal este mai detailata ma tot streseaza comisarul ca sa dau pe cineva in primire care are marfa la el ca sa scap eu.am fost dus la procuror care dupa ce mi-a citit declaratia a zis ca sunt acuzat de trafic international,consum si comercializare,fapta care se pedepseste cu puscarie intre 10 si 20 ani,dar m-au lasat acasa.acum am o intrebare:cum sa dau pe cineva in primire da nu am informatii ca cineva detine marfa?si cum o sa scap din treaba aceasta ,am sanse sa fiu trimis in judecata doar pe declaratia mea si a celor 2 care au cumparat 1 gram?am consultat un avocat care mi-a zis ca:dak nu ai fost ridicat de mascati nu e grav si imi recomanda sa colaborez cu politia pt a scapa usor adik sa dau pe cineva in gat.
Ultima modificare: Duminică, 11 Septembrie 2011
ocazional, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:05, 27 Ianuarie 2012
sfarsit..:legat de problema mea..am introdus canabis in tara ,am vandut,am consumat,deci am fost acuzat de trafic international,comercializare si consum,faptele le-am recunoscut precum si inca 2 persoane care fost implicate in treaba aceasta.cantitatea a fost 2 grame maxim si am avut 2 variante:1vom fi trimisi in judecata sau 2 colaboram le dam pe cineva care se ocupa cu droguri si scapam.am ales 2 am dat pe cineva si am scapat toti cu amenda administrativa.pacat ca am dat pe cineva care nu merita dar important ca am scapat noi..,probabil am fi scapat oricum cu cate o amenda dar na..pt cei care mai patesc ceva de genu ii pot ajuta cu sfaturi cum sa ocoleasca astfel de probleme..bafta
Putin cam aiurea sa arunci vina spre altcineva mai ales ca spui chiar tu "pacat ca am dat pe cineva care nu merita"


Se poate spune ca ati avut mare noroc...
Cantitatea era probabil pentru consum propriu si nu pentru a vinde...presupun eu...ca ati declarat...
In urma cu mai multi ani o pateati chiar si asa...la 2 grame...deoarece fapta exista...
Ati avut noroc...
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redeschidere dosar penal uricanez uricanez Buna, in 2012 am fost acuzat impreuna cu un prieten de trafic si consum de droguri. Baiatu alaturi de care am fost acuzat se ocupa de mai multi timp cu ... (vezi toată discuția)
Doua dosare penale ionutlive ionutlive Buna ziua ! Rog cu o lamurire in problema care o am, Am o condamnare cu suspendare pentru un furt la fostul loc de munca, de 1 an si 8 luni, a trecut 10 ... (vezi toată discuția)
Va rog,ajutati-ma(drept penal) Romania.furata Romania.furata Buna ziua doamnelor si domnilor. Am si eu o problema, neavand bani pt avocat m-am gandit sa intreb aici ,poate ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri daca ... (vezi toată discuția)