avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general D 112 Concediu medical sarcina
Discuție deschisă în Contabilitate în general

D 112 Concediu medical sarcina

am un concediu medical de sarcina si lauzie , am completat decl 112 , am validat-o , nu mi-a dat erori , insa recipisa imi spune ca am erori .Au fost identificate urmatoarele ERORI:
E: asigurat (6) [idAsig = 6] sectiune asiguratD (1)
eroare atribut: D_19: numarul zecimal (’33.4673′) nu respecta modelul: 6.2
ATENÞIONARI:
A: validari globale
Numar de asigurati pentru care angajatorul datoreaza contributii pentru concedii si indemnizatii eronat
atentionare regula: A25: B_sanatate (9) = B_sanatate calculat cf. regulii (10)
Ma poate ajuta cineva ?
Cel mai recent răspuns: ddmn , utilizator 02:23, 4 Ianuarie 2012
Trebuie actualizat formularul 112 iar pentru persoana care este in concediu pentru sarcina si lauzie se bifeaza nu la contributii asigurari de sanatate.
multumesc , Diana ! Am reusit si pe vechiul formular intrgind suma , fara zecimale .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decl 112 kzst kzst am depus decl si au fost identificate următoarele ERORI: E: asigurat (44) [idAsig = 44] sectiune asiguratD (1) eroare atribut: D_19: numarul zecimal ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie vali2014 vali2014 Buna ziua Am completat in ultima varianta a declaratiei cu sectiunea \\"E\\" si am primit urmatoarele atentionari : asigurat (1) [idAsig = 1] ... (vezi toată discuția)
Declaratia 300 niko79 niko79 Buna ziua! Am depus declaratia 300 si din decontul precedent nu am mai trecut tva de recuperat, m-am grabit si am trimis-o asa. In recipisa, imi spune ca nu ... (vezi toată discuția)