avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare locuinta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare locuinta

Buna ziua .
Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.
Am incheiat o asigurare privata pentru locuinta. Mentionez ca stau intr-o lucuinta sociala in chirie si platesc o chirie modica.A m asigurat locuinta contra sumei de 40mii euro. Daca se intampla ,Doamne fereste , ceva cine va fii cel despagubit eu cel care am asigurat casa, sau primaria care este proprietarul. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 15:19, 12 Septembrie 2011
Proprietarul de drept al locuintei. In astfel de cazuri se fac asigurari facultative dar doar pt bunuri si raspundere civila fata de terti.
Proprietarul va primi despagubirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri, in acest caz? miki3 miki3 Am fost inundati si pe langa multe stricaciuni(parchet, pereti, mobila, covoare) a luat apa si laptopul prietenului care era la mine in vizita. Ma ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare facultativa dmmadeea dmmadeea Care este suma cu care sunt despagubit in cazul unei polite de asigurare facultativa pentru locuinta?De exemplu pentru o suma asigurata de 35 000 euro ... (vezi toată discuția)
Asigurari Ella222 Ella222 Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa incheiem anual contracte de Asigurari pentru locuinte . Si daca nu avem nevoie de interventia asiguratorilor,banii ... (vezi toată discuția)