avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... VECHIME IN MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

VECHIME IN MUNCA

Perioada in care o persoana a fost doctorand cu frecventa este considerata vechime in munca ?
- dar in specialitate, daca este un profesor de liceu?
- dar daca e fost incadrat la bibliotecar cu studii superioare - institutie subordonata ministerului invatamantului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:17, 12 Septembrie 2011
Art. 23. - (1) Pe toată durata activităţii, doctorandul de la forma de învăţământ cu frecvenţă, care obţine bursă, beneficiază de recunoaşterea vechimii în muncă, de alte drepturi şi obligaţii ce revin salariatului, precum şi de dreptul de a desfăşura activităţi didactice prin cumul sau prin plata cu ora, potrivit contractului de studii de doctorat.
(3) După susţinerea tezei de doctorat, I.O.S.U.D. eliberează o adeverinţă care atestă că perioada în care doctorandul a urmat studiile universitare de doctorat la forma de învăţământ cu frecvenţă constituie vechime în muncă.
- HG nr.567/2005 privind organizarea şi desfăşurarea studiilor universitare de doctorat -

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Burse doctorale mary lisa mary lisa Buna seara! Am rugamintea de a ma lamuri asupra [u]legalitatii[/u] unei decizii luate de Gurven. Hotararea Guvernului nr. 1717/2008, publicata in Monitorul ... (vezi toată discuția)
Doctorat - vechime in munca la pensie? sabyella sabyella Buna ziua, As avea si eu o intrebare: daca studiile de doctorat nu se finalizeaza cu sustinerea tezei de doctorat, dar in cei 4 ani de stagiu facuti ... (vezi toată discuția)
Spor doctorat cagafitei cagafitei In paralel cu activitatea profesionala de baza urmez si forma de doctorat cu frecventa cu bursa, ultimul an. As vrea sa stiu daca, dupa obtinerea titlului de ... (vezi toată discuția)