Bunicul meu in anul 1948 s-a casatorit si a avut uin copil . Ulterior a fost inchis pe motiv politic , sotia lui a divortat de el si copilul a fost infiat de sotul mamei lui ( s-a recasatorit imediat) in anul 1960.Bunicul s-a recasatorit si mai are 2 fete din cea dea doua casatorie. Intrebare mea este , copilul bunicului meu din prima casatorie, care la vremea asta poarta alt nume decat cel al bunicului meu are dreptul sa vina la mostenirea lui?
A purtat numele bunicului pana cand a fost adoptat de tatal vitreg, iar adoptia a fost cu efecte totale , el nestiind de existenta bunicului meu pana la casatorie . Bunicul meu a putut sa stea de vorba cu el abia acum doi ani , in 2006 cand a venit sa il cunoasca , pana atunci nici nu a vrut sa auda de el. Copilul lui nu a vrut sa auda de el, bunicul incercand sa ia legatura cu el in nenumarate randuri O legatura fireasca cu tatal natural ( bunicul meu ) a avut doar in ultima parte a vietii din noiembrie 2006 - august 2008 , anul acest in august bunicul decedand.