avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Este normal sa ne fie impozitata suma acordata lunar ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Este normal sa ne fie impozitata suma acordata lunar in urma disponibilizarii

Sunt somera de 2 luni si 4 zile, dupa 24 ani de serviciu in cadrul CFR-ului. In Decizia de concediere , la Art.7 scrie negru pe alb, citez : [Art.7. - La desfacerea contractului individual de munca ca urmare a aplicarii masurilor de concediere colectiva, salariatiilor CFR Marfa li se va acorda suma de 670 lei lunar pe o perioada de 6 luni, avand in vedere prevederile CCM, precum si cele ale art. 1 din HG nr.1193/2010.]
Intrebarea mea este : Lunar trebuie sa primesc suma de 670 lei ?
Mentionez ca am primit pana acum, respectiv la sfarsitul lunii iulie suma de 473 lei si la sfarsitul lunii august 473 lei.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters220718 , utilizator 18:43, 12 Septembrie 2011
diferenta nu e impozit
daca era impozit trebuia sa luati 563 lei
poate aveti datorii,care se retin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma primita in urma disponibilizarii trebuie sau nu impozitata, si mai ales cum ? petro250 petro250 Sunt somera de aproape 3 luni, dupa 24 ani de serviciu in cadrul CFR-ului. In Decizia de concediere , la Art.7 scrie negru pe alb, citez : [Art.7. - La ... (vezi toată discuția)
Plati compensatorii sncfr marfa sa Imprevizibila Imprevizibila Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu modalitatea de plata a salariilor compensatorii. In data de 09.06.2011 am primit Decizia de concediere, prin care ... (vezi toată discuția)
Plati compensatorii? dreptaciul dreptaciul Citez din decizia de concediere:,,la desfacerea CIM ca urmare a aplicarii masurilor de concediere colectiva vi se va acorda suma de 670 lei lunar pe o ... (vezi toată discuția)