avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... cosmetice, se returneaza sau nu ?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

cosmetice, se returneaza sau nu ?

Buna ziua,

Detin un magazin care comercializeaza cosmetice(Oje,FIxative ...) . O clienta s-a intorsc cu bonul fiscal dupa 1 saptamana cu o oja pe jumatate goala care avea o textura total diferita fata de cele care le mai am si a sustinut ca trebuie sa i-o schimb pentru ca e prea lichida si nu-i tine pe degete desi se vedea clar ca pus ceva lichid in ea, era mult prea lichida.

Am citit si legea privind protectia consumatorului si am incercat sa caut pe net si alte raspunsuri dar nu am gasit ceva clar prin care sa-i specific ca produsele cosmetice nu se returneaza pe baza ca ei nu-i tine oja pe unghii cand la toate celelalte persoane care au mai cumparat tine si 2 saptamani si e o oja de renume la nivel mondial.


Va rog sa ma ajutati.
Multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters220718 , utilizator 20:20, 12 Septembrie 2011
nu trebuia sa o schimbati
facea reclamatie la OPC,veneau in control,d-voastra spuneati ca a diluat-o,ei faceau analize,vedeau ca aveti dreptate si...gata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu service-ul si asiguratorul. icxu icxu Luna trecuta m-a lovit un nene cu o dacie cand nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers lovindu-ma in aripa dr fata si proiectandu-ma in parapetul de ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului: lantul din aur, nou cumparat, s-a rupt nela oana nela oana Buna ziua, am nevoie de un sfat. am cumparat acum 3 saptamani si cateva zile un lant din aur care s'a rupt. vanzatorul mi'a spus ca nu intra in garantie din ... (vezi toată discuția)
Client indezirabil coca_ab coca_ab pot sa-mi rezerv dreptul de a nu mai servi un client care este recalcitrant in mod repetat atit cu personalul cit si cu ceilalti clienti,aducind prejudicii ... (vezi toată discuția)