avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Avertismente Avertisment gigelin
Discuție deschisă în Avertismente

Avertisment gigelin

Utilizatorul gigelin primește avertisment pentru postarea de mesaje repetate și în afara subiectului, în ciuda numeroaselor atenționări primite și mesaje șterse ca fiind offtopic.

V. Regulamentul forumului:
„1.3. Nu ne dorim sa postezi mai multe mesaje consecutive in aceeasi discutie, cata vreme exista posibilitatea sa editezi mesajul anterior (in cele 30 de minute cat poti edita mesajul).

În general, tine cont de faptul ca un mesaj trebuie sa poata fi citit rapid. Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si indispune cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.

(...)

2.5. Mesajele off-topic trebuie evitate sau purtate prin intermediul mesajelor private.”

Alte discuții în legătură

Succesiune la notar vrani vrani Cei doi martori care se cer sa fie prezenti la dezbaterea succesiunii la notar si audiati de catre acesta , sunt inregistrati in dosar? Eu ca unic mostenitor ... (vezi toată discuția)
Viabilitatea uzufructului daniel.tim daniel.tim Parintii mei mi-ai facut act de donatie prin uzul fruct pe casa,mai am o sora....intrebarea mea este....SE STRICA ACEST ACT?SI DACA DA,CAND?SI IN TIMPUL CAT ... (vezi toată discuția)
Testament in instanta aminush aminush Buna ziua, Bunica mea a decedat in urma cu 6 luni,dat fiind ca nici unchiul si nici tatal meu nu i-au stat alaturi la batranete m-a lasat pe mine ... (vezi toată discuția)