Cei doi martori care se cer sa fie prezenti la dezbaterea succesiunii la notar si audiati de catre acesta , sunt inregistrati in dosar? Eu ca unic mostenitor pot cere notarului sa vad cine sunt acei martori?Una din conditiile pe care trebuie sa o indeplineasca martorul este sa-l fi cunoscut bine pe defunct, sa-i fi fost prieten, coleg , vecin ? Si daca nu au indeplinit aceasta conditie ?Va rog sa-mi raspunde-ti si va multumesc anticipat !
Mai precizez ca atunci cand s-a facut succesiunea dupa defunct , acesta a fost intretinut de catre o familie , mie mi-a facut ulterior testament si am si continuat rezilierea contractului de intretinere si am castigat.
Vă rog să citiţi Regulamentul forumului înainte de postare.
În pivinţa completării întrebării iniţiale cu alte date, modalitatea indicată folosirea funcţiei de editare a textului, nu de a posta întrebări consecutive.
1.3. Nu ne dorim sa postezi mesaje consecutive in aceeasi discutie; timp de 30 de minute de la publicare poti folosi butonul Editeaza pentru a-l completa (sau corecta), nu posta cate un mesaj nou in acest interval daca ai uitat sa scrii ceva.
În general, tine cont de faptul ca un mesaj trebuie sa poata fi citit rapid. Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si indispune cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.
Am inteles, d-le !Imi cer scuze si recunosc ca nu am stiut . Dar, daca tot m-ati avertizat , de ce nu mi-ati si raspuns la intrebare ?! Si chiar pot completa , ca sunt multe intrebari postate care nu primesc nici un raspuns . Si eu va multumesc !O zi buna !