avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune la notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune la notar

Cei doi martori care se cer sa fie prezenti la dezbaterea succesiunii la notar si audiati de catre acesta , sunt inregistrati in dosar? Eu ca unic mostenitor pot cere notarului sa vad cine sunt acei martori?Una din conditiile pe care trebuie sa o indeplineasca martorul este sa-l fi cunoscut bine pe defunct, sa-i fi fost prieten, coleg , vecin ? Si daca nu au indeplinit aceasta conditie ?Va rog sa-mi raspunde-ti si va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: vrani , utilizator 15:51, 21 Iunie 2013
Mai precizez ca atunci cand s-a facut succesiunea dupa defunct , acesta a fost intretinut de catre o familie , mie mi-a facut ulterior testament si am si continuat rezilierea contractului de intretinere si am castigat.
:ban: Avertisment moderator!

Stimat forumist @vrani,

Vă rog să citiţi Regulamentul forumului înainte de postare.

În pivinţa completării întrebării iniţiale cu alte date, modalitatea indicată folosirea funcţiei de editare a textului, nu de a posta întrebări consecutive.

1.3. Nu ne dorim sa postezi mesaje consecutive in aceeasi discutie; timp de 30 de minute de la publicare poti folosi butonul Editeaza pentru a-l completa (sau corecta), nu posta cate un mesaj nou in acest interval daca ai uitat sa scrii ceva.
În general, tine cont de faptul ca un mesaj trebuie sa poata fi citit rapid. Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si indispune cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.

Vă mulţumesc,
moderator Andrei Grigoriu
Am inteles, d-le !Imi cer scuze si recunosc ca nu am stiut . Dar, daca tot m-ati avertizat , de ce nu mi-ati si raspuns la intrebare ?! Si chiar pot completa , ca sunt multe intrebari postate care nu primesc nici un raspuns . Si eu va multumesc !O zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment gigelin klewos klewos Utilizatorul [i]gigelin[/i] primește avertisment pentru postarea de mesaje repetate și în afara subiectului, în ciuda numeroaselor ... (vezi toată discuția)
Noul cod civil, recuperare mostenire petreica petreica buna ziua va rog sa mi dati un raspun bunica mea a decedat an 1989 si matusa mea a obtinut un teren 2 hec de pe urma bunici mele an 1995 sa declarat la ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias simocori1970 simocori1970 Subiect: Evacuare chirias Buna ziua! Va rog sa imi raspundeti urgent la o intrebare?? Am inchiriat un apt in urma cu 2 ani, mi s-a promis ca apt este in ... (vezi toată discuția)